15 o C Kdz. Ereğli

AKP ve CHP, SAHADA KARŞILAŞINCA

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 3 ay 2 gün 22 saat 25 dakika önce 1721

Haberi Paylaşın

HABER/ŞAFAK NEGÜZEL

Karadeniz Ereğli’deki iktidarın başı Fatih Çakır, “bizim listemiz, kendini düşünenlerden değil şehrini düşünen insanlardan oluşacak”, muhalefetteki isimse, “Ereğli’yi ‘Şampiyonlar Ligi’ gibi düşünebiliriz” dedi.
31 Mart Mahalli İdari Seçimleri öncesi saha ve kulis çalışmaları yürüten AK Partili gurup ile CHP ilçe yönetimi, sahada karşılaştı. CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras ile yöneticilerinin bulunduğu bir kafede giderek davet üzerine masalarına oturan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile partilerinin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, seçimin dostluk havasında geçeceğinin mesajını verdiler.
Çakır’a “Uysal” soruldu!
Çakır, gazetecilerin sorusu üzerine konuşmasında, CHP’nin adayanın açıklanmasını beklediklerini belirterek, “biz, Ereğli Belediye Başkan Adayını bekliyoruz. Hepimiz Ereğli’ye hizmet etmek istiyoruz, amacımız budur. Milletimiz ne takdir ederse o olacaktır. Mevlam ne nasip ederse o olacaktır” dedi.
AK Parti’ten istifa ederek Büyük Birlik Partisine geçen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile ilgili düşünceleri sorulan Çakır, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Hüseyin Uysal’ın BBP’ye geçişi ile ilgili bir değerlendirme yapmamıştım, size yapıyorum. Önceden beri süreç belli idi. Erol Şahin SKM başkanı bende ilçe başkanı olarak gece-gündüz çalışarak 30 Mart’ta seçimi almıştık. Bugün ise insanlar başarıları kendilerine mal eder. 31 Mart akşamında, milletimizin ne diyecekse o zaman daha iyi yorum yapmış olacağız. Biz yolumuza bakacağız. Bu davada trenden inenler-binenler sürekli olarak değişecektir. Değişenler ise kendi hesaplarını kendileri yapacaklar. Bizde milletvekili aday adayı olduk ama aday olamadığımız zamanlar oldu. Dava adamı ile hancı ile yolcuların belli olduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu durumu ise milletimizin takdirine bırakıyoruz. Görelim bakalım ne olacak.”
Meclis üyesi olmak isteyenler!!!
Çakır, başvuran meclis üyesi sayısı hakkında sorulan soru üzerine ise şu yanıtı verdi:
“Geçen seçim ile kıyasladığımızda en az 4 katı kadar fazla meclis üyesi talebi var. İşimiz kolay değil, 19 Şubat’ta listeyi teslim edeceğiz. Listeye girmek için çok ciddi bir yarış var. Değerlendireceğiz ve herkesin temsil edildiği bir liste yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir ön yargımız yok. Ereğli’yi kucaklayabilen bir liste olacak. Bizim listemiz, kendini düşünenlerden değil şehrini düşünen insanlardan oluşacak.”
Aras: Ereğli’yi ‘Şampiyonlar Ligi’ gibi
CHP’de görevi vekaleten yürüten İlçe Başkanı Sevdekar Aras ise ne olursa olsun seçimden sonra kazananın Ereğli olacağını ifade ederek, şunları söyledi:
“Ereğli’de çok renkli bir seçim geçecek. Ereğli’yi ‘Şampiyonlar Ligi’ gibi düşünebiliriz. İlk defa böyle bir seçimle karşılaşılıyor. Seçim; sağlıkla, kaza ve belasız bir şekilde geçsin. Kazanan Ereğli olacaktır. Amacımız Ereğli’ye hizmet etmektir. Bizim adayımız bu akşam belli olur. Pazartesi gününden itibaren inşallah sahalarda olacağız.”

AKP ve CHP, SAHADA KARŞILAŞINCA

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 2 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 3 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 22 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 21 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 19 saat 14 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 15 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 2 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 23 saat 57 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 20 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 1 saat 4 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !