Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’AKÇA KIZIN DÜĞÜNÜ’ ÇOK BEĞENİLDİ

’AKÇA KIZIN DÜĞÜNÃœ’ ÇOK BEÄžENÄ°LDÄ°

Kdz. EreÄŸli Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün katkılarıyla hazırladığı  ’Akça Kızın Düğünü ’ adlı tiyatro oyunu, Erdemir Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Ayhan Yavuz’un yazdığı ve Cahit Ä°ÅŸper’in yönettiÄŸi ve EreÄŸli’nin yerel oyuncularıyla tamamen ilçenin yerel deÄŸerlerini anlatan tiyatro oyununu, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan ve Belediye Meclis Ãœyelerinin yanı sıra çok sayıda tanınmış sima ve davetliler izledi.

Tamamen dolan Erdemir Kültür Merkezi’nde çoÄŸu tiyatro sever oyunu ek sandalyelerde, birçok kiÅŸi de ayakta izledi.

Oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik eden ve baÅŸarılarının devamını dileyerek gecesinin anısına çiçek takdimimde bulunan BaÅŸkan Uysal, “Bu tiyatroyu çok güzel oynayan bütün sanatçılarımıza ve Kent Konseyi’mize teÅŸekkür ediyorum. Gerçekten eÄŸer geçmiÅŸimizi bilmez ve öğrenmezsek, geleceÄŸimizi inÅŸa edemeyiz. Oyuncularımıza bizlere bugünü yaÅŸattıkları için şükranlarımızı sunuyorum. “dedi.

’AKÇA KIZIN DÜĞÜNÃœ’ ÇOK BEÄžENÄ°LDÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo