12 o C Kdz. Ereğli

“AK PARTİ’Yİ İKTİDARDAN DÜŞÜRDÜK”

Gündem 8 yıl 10 ay 25 gün 29 dakika önce 1007

Haberi Paylaşın

Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’den Zonguldak milletvekili seçilen Şerafettin Turpcu, "Oyumuzu arttıramadık ama büyük bir iş başardık, AK Parti’yi iktidardan düşürdük" dedi.

Turpcu, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı konuşmasında, Zonguldak il genelinde yüzde 45 seviyesinde bekledikleri oyun yüzde 39 olarak çıktığını söyledi.

"İktidara güle güle" diyen Turpcu, "Oyumuzu arttıramadık ama büyük bir iş başardık, AK Parti’yi iktidardan düşürdük. Bunun tadını zevkini çıkartalım, moralimizi bozmayalım. Koalisyona her şekilde açık olamayız. Türkiye’nin başını belaya sokan, içeride gerginliğe sokan çizgi ile biz koalisyon yapamayız. Bu çizgi nasıl ayrışır bunu bilemeyiz ama bu çizgi Türkiye’nin içeride ve dışarıda başını belaya sokan bir çizgidir" diye konuştu.

"Bugün kaç milyon Suriyeli’nin Türkiye’de olduğu onlara kaç milyon dolar para harcandığı belli değildir" diyen Turpcu, "Biz emeklilerimize, işsizlerimize, asgari ücretlilerimize sözler verdik. Biz hangi hükümette yer alırsak alalım, emeklilerimize verdiğimiz söz var, onların boynunu bükük bırakmayacağız. İnşallah ilk bayrama yetişir hükümet. Artık bu bir yola girmiştir. Vaatlerimiz sözlerimiz var" ifadelerin eyer verdi.

Turpcu’ya ziyaretinde, Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’den Zonguldak milletvekili seçilen Ünal Demirtaş’da eşlik etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 17 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 2 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 1 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 7 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 28 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 15 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 4 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 5 saat 58 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
1 gün 20 saat 58 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?