Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“AK PARTİ’NİN İÇERİSİNDE OLMADIĞI BİR HÜKÜMET...

“AK PARTÄ°’NÄ°N İÇERÄ°SÄ°NDE OLMADIÄžI BÄ°R HÃœKÃœMET...

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’den Zonguldak milletvekili seçilen Faruk ÇaturoÄŸlu, "AK Parti’nin içerisinde olmadığı bir hükümet ÅŸu anda mümkün gözükmemektedir" dedi.

ÇaturoÄŸlu, partisinin il baÅŸkanlığında düzenlenen seçim sonuçlarının deÄŸerlendirildiÄŸi toplantıda, sonuçlar itibariyle AK Parti’nin yine açık ara önde olduÄŸunu söyledi.

Ä°ki muhalefet partisinin toplam oyunun AK Parti’nin oy sayısının altında olduÄŸunu anlatan ÇaturoÄŸlu, ÅŸunları kaydetti:

"İçimizde buruk bir sevinç var. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Seçmen bir mesaj vermiÅŸtir. ’ÖzeleÅŸtiri yapın’ demiÅŸtir. Bunun dikkate alınması gerekir. Åžunu söylemem gerekir ki AK Parti’nin içerisinde olmadığı bir hükumet ÅŸu anda mümkün gözükmemektedir. EÄŸer kısa bir süre sonra erken seçim olursa AK Parti tek başına iktidara gelecektir. Buna inancım tamdır. Sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin."

AK Parti’den Zonguldak milletvekili seçilen Hüseyin Özbakır ise verdikleri sözleri yerine getirmek için çalışacaklarını dile getirdi.

Yeniden seçilemeyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise  bekledikleri sonucun bu olmadığını belirterek "Ä°nÅŸallah bir kaos ortamı oluÅŸmadan ülke yine istikrar ortamını saÄŸlar. Çok daha çalışmamız gerektiÄŸini anladık. Ä°nÅŸallah, ülke 13 yılda elde ettiÄŸi güven, istikrar ve huzur ortamını kaybetmez. Çünkü, istikrar olmazsa ülkenin ve ekonominin büyümesi, yatırımların sürmesi mümkün deÄŸil. Herhangi bir kırgınlık ve üzüntü yaÅŸamadan çalışmaya devam edeceÄŸiz" deÄŸerlendirmesinde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo