13 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİ’NİN ADAYLARI AÇIKLANDI

AK PARTİ’NİN ADAYLARI AÇIKLANIYOR

Siyaset 5 yıl 3 ay 18 gün 15 saat 4 dakika önce 1411

Haberi Paylaşın

Haber: Şafak Negüzel
Mahalli İdari Seçimlerde AK Parti’nin aday gösterilen belediye başkan adayları açıklandı.
Elmas TV’nin sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayından Alınan bilgilere göre, AK Parti Genel Merkezince Kızılcahamam’da kampa alınan partinin il başkanlarına, bulundukları ilin ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklanmıştı. An itibari ile ise belirlenen isimlerinin açıklandığı ‘aday tanıtım toplantısı’ yapıldı.

TOSUN: ZİRVEDE BİRLİKTE OLACAĞIZ
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 4.30’da Site Spor Salonu’nda AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, yeni bir yolda olduklarını söyledi. 24 Haziran seçimlerinden oy oranını arttıran iki ilden birinin Zonguldak olduğunu ve bunun sebebinin Zongulaklı AK Partililerini olduğunu belirtti. Tosun, “Zonguldak, bağıra bağıra sizi çağıyor. Birlikte koşacağız, yorumlayacağız. Zirvede birlikte olacağız. Bugün adaylarınızın belli olması ile birlikte, seçim çalışmalarını hızlandırarak sürdüreceğiz. Adı açıklanacak adaylarımın isimleri Cumhurbaşkanımızın ve ilgili komisyonların titiz çalışmaları sonucu oltaya çakmıştır. Biz Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği yapmak zorundayız. Zonguldak’ta başarılı olacağız.”

ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM
Adaylığı bir süre önce açıklanan AK Parti Zonguldak İl Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan da, ‘büyük başkan’ sloganları atıldığı sırada çıktığı kürsüde yaptığı konuşmasında, “doğduğum, büyüdüğüm ve ekmeğimi kazandığım burada aday gösterildiğim için duyduğum mutluluğu sizlere anlatamam. Sayın Cumhurbaşkanımıza seçimi kazanıp Zonguldak’ı şaha kaldırmak için söz verdim” dedi.

UÇAR: ADAYMIŞ GİBİ BİZİMLE BİRLİKTE ÇALIŞACAKLARINA İNANIYORUM
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, selamlama sözlerinin andından AK Parti’nin ilk seçimlere girdiği günleri hatırlattı, her geçen yıl daha da büyüdüklerini söyledi. Zonguldak’ı yerelde şaha kaldıracak bir ekiple yola çıktıklarını anlatan Uçar, “aday arkadaşlarımızın Gelen Merkez ve milletvekilleri olarak arkasında olacağız. Aday olamayan arkadaşların adaymış gibi bizimle birlikte çalışacaklarına inanıyorum. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOLAKOĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZIN BOYNUNU YERE EĞDİRMELİYİM
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise bugün Fetih günü olduğunu söyleyerek şu sözlerle konuştu:
“Zonguldak’ta gönül seferine çıkıyoruz. Bu kadrolar ile birlikte Zonguldak’ı o eski günlerine kavuşturacağız. Adaylarımız ile birlikte ‘durmak yok yola devam’ diyerek 31 Mart’ta şaha kalkacağız. Hainler bekliyor. Hainler pusuda, bir deyimle zillet bekliyor. Onlara müsaade etmeyelim, Cumhurbaşkanımızın boynunu yere eğdirmeliyim.”

TÜRKMEN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de çıktıkları yolun kutlu bir yol olduğunu öne süren Türkmen, şunları kaydetti:
“Sizin başaramayacağı hiçbir şey yok. Liderinize, ülkenize ve Zonguldak’a hep sahip çıktınız. Zonguldak’ın hak ettiği değeri verebilmek için gece-gündüz çalışacağız. Cumhurbaşkanına söz verdik. ‘İnsanımıza, hemşerilerimize güveniyoruz’ dedik. Sizden rica ediyorum, biz kardeşliğimizi bozmayacağız. Bugün bu nöbet bu kardeşlerimizdedir. Biz hep birlikte Türkiye olacağız. Değişen arkadaşlarımız için söylüyorum, bu bir nöbet değiştirmektir.”

İSİMLERİ, ERDOĞAN'IN YAKIN DAVA ARKADAŞI AÇIKLADI
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ise alkışlar ile çıktığı sahnede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’a selamı olduğunu söyledi. Eroğan’a, Zonguldak’ın seçime hazır olduklarını söyleyeceğini de ifade eden Kandemir, şu sözlerle konuştu:
“Gezi olaylarında bu çınarı yıkabilir miyiz diye bizimle mücadele ettiler. Başaramadılar 17-25 Şubat’ta yine geldiler yine başaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Ülkenin farklı çoğrafyalarında o çukurları kazdılar ve sözde özerklik ilan ettiler ve ama bu milletin feraseti ve güvenlik güçleri ile kazdıkları çukura düştüler. Sonra 15 Temmuz da tankla, tüfekle geldiler fakat bu millet biz size ne Recep Tayyip Erdoğan’ın yediririz nede bu çınarı söktürürüz dediler. İşte bunun için sizinle buradayız.
Ben inanıyorum ki Zonguldak, o şer ittifakına hak ettiği cevabı verecek. Bu salonda bu heyecanı gördüm, emeğinize sağlık. Belediyecilik bizim işimiz. Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir şey var. Biz aşk ile bir ilişki kurmuşuz bu milletle. Sevincimizi, yükümüzü paylaşırız. Biz milletin partisiyiz. Ben beldeler ve ilçelerde isimlerini zikredeceğimiz arkadaşlarımızı, Zonguldak’ı çok daha güzel yarınlara taşıyacağına inanıyorum.”

Adı okunup sahneye davet edilen belediye başkan adayları şöyle:

-BELDELER-

Rahmi Aluz- Bakacakkadı

Vural Kundakçıoğlu- Beycuma
Ersun Gürsel- Çatalağzı

Satılmış Gebeş- Çaydeğirmeni

Hüseyin Uzun- Elvanpazarcık

Ömür Ünal- Filyos

Burhan Sezgin- Gelik

Gökhan Demirtaş- Gülüç

Aytaç Tosun- Gümeli

Mustafa Güldalı- Kandilli

Servet Üstün- Karaman

Nejdet Dernek- Karapınar

Murat Kabuk- Muslu

Ertan Aydoğan- Nebioğlu

Bayram Başol- Ormanlı

Turhan Okumuş-Perşembe

Makbule Zerrin Güneş- Saltukova

-İLÇELER-

Celil Uzun- Alaplı

Ahmet Güral Karayılmaz – Çaycuma

Sezai Bükrü- Devrek

Erol Şahin-Ereğli

Mustafa Çetinoğlu- Gökçebey

Kamil Altun- Kilimli

Ali Bektaş- Kozlu

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 30 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 43 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 9 saat 36 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 37 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI