12 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİLİLER, SAHA ÇALIŞMALARINDA

Karadeniz Ereğli’de, 24 Haziran Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti teşkilatı, sahada ziyaretlerinde vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Siyaset 5 yıl 11 ay 3 gün 8 saat önce 1002

Haberi Paylaşın

Seçim çalışmalarında dikkat çeken isimlerden olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ve partililer ile birlikte 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye destek turlarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

ESNAFLARLA KUCAKLAŞTILAR
Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) yaptığı program kapsamında, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerin yanı sıra Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin de katılımları ile destek verdiği program kapsamında Uysal ve Kumaş, görüştükleri vatandaşların sorun ve isteklerini de dinliyor.
Uysal, ilçenin en büyük yerleşkesi olan Bağlık Mahallesi’nde ‘karakol’ meskisinden başlanan saha gezisinde, kabalık partili grubu ile Erdemir Caddesi ile şehir merkezindeki esnafları ziyaret ederek, sorun ve isteklerini yerinde dinledi.
Esnaflar tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Uysal ve partililer, ziyaret esnasında dile getirilen sorunları tek tek not alarak, çözümü noktasında ne gereksiyorsa, yapılacaklarını söylediler. 2 saati aşkın süren esnaf ziyaretinin ardından partililer belediyenin İnönü Parkında gerçekleştirdiği iftar çadırında oruçlarını açarak, arından Ofis yolunda bulunan cafe ve lokantaları ziyaret ettiler.
Burada bulunan esnaf ve müşterilerinin Ramazan ayını kutlayan Uysal ve ekibi yoğun geçen seçim programını doludizgin bir şekilde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşarak, tamamladılar.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 13 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 7 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 12 saat 40 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 17 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 7 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 2 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 16 saat 18 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !