13 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını şehir merkezi ve köylerde yoğunlaştıran AK Parti Karadeniz ilçesi yönetimi, partinin eski ilçe Başkanı Fatih Çakır’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Siyaset 5 yıl 10 ay 27 gün 7 saat 23 dakika önce 735

Haberi Paylaşın

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara katılan ana kademe, kadın kolları başkan ve yönetimi, gençlik kolları başkan ve yönetimi, belde başkanları ve yönetimi, belde kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergiledi.

ÇAKIR: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çakır, 24 Haziran seçimlerinde tüm hızımızla gece gündüz çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Sizlerden aldığımız destek ile küsmeden yolumuza devam edeceğiz. Partimize adaylarımıza sahip çıkacağız. En iyi netice ile Vekillerimizi Ankara’ya yollayacağız. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. 24 Haziran’a kadar durmadan devam demek için sizlerle birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Rabbim bizlerin birlikteliğini bozmasın. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

KUMAŞ: “EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ”
Partinin İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ise zamanın ‘Zonguldak Vakti’ olduğunu belirterek, “yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Allah sizlerden razı olsun, eksik olmayın. Partimiz şu anda en fazla çalışan partilerden biri, Ereğli’mizde en iyi sonucu alarak, partimizin bayrağını en doruk noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 11 saat önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 17 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 10 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 3 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 5 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 8 saat 13 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 9 saat 20 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 21 saat 24 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !