Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ KADINLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

AK PARTÄ°LÄ° KADINLAR KAHVALTIDA BULUÅžTU

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi, seçim sürecinde gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde konuk oldukları aileleri parti binasında ağırlamaya devam ediyor.

Her ay bir mahalle ve bir köy olarak devam eden kahvaltı programları kapsamında, Kadın Kolları, bugün Uzunçayır, Uzunmehmet, Süleymanlar, Murtaza ve Belen Mahallelerinden davet ettikleri bayanlarla hem kahvaltı yaptılar hem de değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek kaynaştılar.

Bugün, 11 tane ev toplantısı yapılan mahalleleri davet ettiklerini açıklayan AK Parti Kadın Kolları BaÅŸkanı Åžengül Albayrak ve AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır’ın eÅŸi Ä°lknur Çakır, seçim sürecinde ziyaret ettikleri evlerdeki aileler bitene kadar kahvaltı programlarının devam edeceÄŸini belirttiler.

Kadın Kolları olarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Albayrak ve Çakır, yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“Seçim çalışmaları çerçevesinde köy ve mahallelerimizde misafir olduÄŸumuz, toplantı yaptığımız bayanları davet ederek, ilçe baÅŸkanlığımızda gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz kahvaltılı programla misafir ediyor. Her ay düzenli olarak yapmayı planladığımız bu program çerçevesinde bayanlarımızın sorunları, talepleri ve bölge için üretilecek çalışmalar hakkında deÄŸerlendirmeler yapma imkanı buluyoruz.

Çalışmalarımızda engellilerimiz ve muhtaç aileler baÅŸta olmak üzere ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu çalışmalarımız ÅŸehir merkezi ile sınırlı deÄŸil, belde ve köylerimizi de sık sık ziyaret ederek vatandaÅŸlarımızla hemhal oluyoruz. Biz, ’Seçim bitti, köşemize çekilelim’ ÅŸeklinde düşünmüyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde bizlerden öncelikli olarak iÅŸ talebinde bulunuluyor. Çok maÄŸdur aileleri tespit edebiliyoruz. Bizde gücümüz yettiÄŸince, elimizden geldiÄŸi kadar maddi ve manevi olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlar kesinlikle AK Parti’den gelen yardımlar deÄŸildir, böyle bir algı oluÅŸmasını istemiyoruz. Kadın Kolları olarak, hayırsever insanlardan topladığımız yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaÅŸtırmaya çalışıyoruz. Ä°ÅŸ talebinde bulunanlardan öncelikle sabırlı olmalarını istiyoruz. Bazılarını Ä°ÅžKUR’a yönlendiriyoruz, en azından 6 aylığına da olsa kendilerini kurtarıyorlar. Ãœniversite mezunlarını da çeÅŸitli kurumlara yönlendiriyoruz. Biz bu çalışmalarımızı Kadın Kolları olarak kendi imkânlarımızla yapıyoruz.”

Kahvaltı programı, Kadın Kolları’nın kendi imkânları ile temin ettikleri hediyeleri engelli bir vatandaÅŸa takdim etmeleri ile sona erdi.

Engelli vatandaşın mutluluÄŸu gözlerinden okunurken, Kadın Kolları BaÅŸkanı Åžengül Albayrak, “Bugün bir de özel konuÄŸumuz var. Ev ziyaretlerimizde karşılaÅŸtığımız bir engelli kardeÅŸimizi, kendi imkânlarımızla partimize getirerek elimizden geldiÄŸince ağırlamaya, kendisine çeÅŸitli hediyeler takdim ederek de hayata baÄŸlanmasına katkıda bulunmaya çalıştık.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo