Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ak Parti,Emniyet Teşkilatını Kutladı

Ak Parti,Emniyet Teşkilatını Kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte;Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

25 kiÅŸilik bir ekip ile Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne giden AK Parti heyetini, Emniyet Müdürü Fahri Küçük karşıladı. Ziyarette konuÅŸan Milletvekili ÇaturoÄŸlu, Emniyet Müdürü Küçük’ün ÅŸahsında tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı. Emniyet mensuplarının 15 Temmuz darbe giriÅŸiminde büyük bir özveri göstererek, tanklara ve mermilere göğüslerini siper ettiklerini belirten ÇaturoÄŸlu, tüm emniyet mensuplarına teÅŸekkür edip, görevlerinde baÅŸarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Çakır ise İlçe Emniyet Müdürlüğünün özellikle uyuşturucuyla mücadelede yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, diğer asayiş olaylarında da emniyet mensuplarının büyük bir özveriyle görev yaptıklarını ifade etti, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Fahri Küçük’te ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teÅŸekkür etti.

Milletvekili Çaturoğlu ile İlçe Başkanı Çakır, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarını tek tek ziyaret ederek Polis haftalarını kutladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo