Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığının ev sahipliÄŸinde düzenlenen “Milletvekili Aday Tanıtım” yemeÄŸi, yaklaşık bin kiÅŸinin katıldığı görkemli bir tören ile gerçekleÅŸtirildi.

 

Gecede, partililer, ellerindeki bayrakları sallayarak coşkulu bir şekilde adaylarına ve partisine sahip çıktı, adeta gövde gösterisinde bulundu.


 

ÇAKIR: “SORUN ÇÖZEN AK PARTÄ°’DÄ°R”

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşının okunmasıyla baÅŸlanan etkinliÄŸin sunuculuÄŸunu AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı ve Medya ve Tanıtım BaÅŸkanı Mehmet KeleÅŸ yaptı. KeleÅŸ, açılış konuÅŸması için ilk önce AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı MehmetFatih Çakır’ı sahneye davet etti.


 

Hınca hınç dolu olan salonda coşkulu kalabalığa seslenen Çakır, birlik ve beraberlik mesajları verdi, partililerden gece-gündüz çalışarak, 7 Haziran seçimlerinde rekor kırmalarını istedi.


 

Çakır, “Bizim davamız kutlu bir dava, bizim mazimizde yokluklar, yoksulluklar, buyruklar, ekonomik krizler yok Allah’a şükür. Bizim mazimizde sorun çözen AK Parti var. BaÅŸkaları konuÅŸur, AK Parti yapar. Sadece EreÄŸli’mizde baktığınız zaman yapılmamış hizmet kalmamış. Daha güçlü EreÄŸli, daha güçlü Zonguldak, daha güçlü Türkiye için hepinizden destek bekliyorum. Katılımlarınızdan ötürü de sizlere teÅŸekkür ediyorum.” dedi.


 

UYSAL: “ZAFERE Ä°MZA ATACAÄžIZ”

Çakır’ın ardından söz alan Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  AK Parti’nin 2023, 2052 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla yürüdüğünü söyleyerek, “Bu dava milletin sancağını en yükseÄŸe dikmenin davasıdır. Bizler tüm Türkiye’yi kucaklayan, birlik beraberlik içinde yürüyen bir teÅŸkilatın mensuplarıyız. Bizler nasıl ki Karadeniz EreÄŸli’de baÅŸardıysak yine ahenk içinde, uyum içinde ve birlik beraberlik içinde çalışarak tekrar bir zafere daha hep beraber imza atacağız.” diye konuÅŸtu.


 

TOSUN: “KÄ°MSE HAYALE KAPILMASIN”

Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun da yaptığı konuÅŸmada, 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını dile getirerek, “Herkes hesabını ona göre yapsın, kimse hayale kapılmasın. AK Parti bir dava, ümit ve hizmet yürüyüşünü hedefe taşımayı baÅŸaran bir harekettir. Daha önce ÅŸu veya bu gerekçeyle aktif siyasetin dışında durmayı tercih eden birçok insan, tarihin bu kırılma noktasında bu davaya hizmet için gönüllü oldu. Bizler de bu davanın gönül erleriyiz. Bizlere düşen davamıza sahip çıkmaktır.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.


 

ÇATUROĞLU SALONU COŞTURDU

Milletvekili adayları içinde ilk konuşma yapan isim AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu oldu.


 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çaturoğlu, şunları söyledi:

 

“Bizim, yerelde ve genelde propagandamızı en iyi yapacak olan Ä°l, Ä°lçe ve Belde TeÅŸkilatlarımızdır, partimizin çok kıymetli emekçileridir, köy ve mahalle baÅŸkanlarımızdır, bu davaya gönül verenlerdir. Hep beraber olduÄŸumuzda, bize ne yerel seçim dayanır ne genel seçim dayanır. Bize biz bir ÅŸey yapmazsak, dışımızdaki hiç kimse bir ÅŸey yapamaz. Bizim ihtiyacımız olan tek ÅŸey, birlik ve beraberliktir. Bunu en üst noktadan saÄŸladığımız takdirde, Zonguldak’ta 5-0 yapmamız da imkansız deÄŸildir. Bunun için azimle, kararlılıkla çalışmamız gerekir. Bunu geçmiÅŸte nasıl baÅŸardıysak, bundan sonra da inÅŸallah hep beraber baÅŸaracağız.


 

ESKÄ° SÄ°YASET YAPTIKLARINI BÄ°LÄ°YORUZ

Yapılan ÅŸeylerin çoÄŸunu unutuyoruz. AK Parti kurulalı 13 yıl oldu. AK Parti kurulduÄŸunda 1 yaşında olan bir çocuk bugün 13 yaşında, 5 yaşında olan bir çocuk bugün oy kullanacak. Onlar çoÄŸu ÅŸeyin farkında deÄŸil. Ben size bir tane örnek vereceÄŸim, hastane kuyrukları. Önceden hastaneye 3 kiÅŸiyle giderdik, bir tanemiz ilaç kuyruÄŸuna, birimiz doktor kuyruÄŸuna, birimiz de baÅŸka bir yere kuyruÄŸa girerdik. Ama ÅŸimdi istediÄŸimiz hastanede, istediÄŸimiz doktora, istediÄŸimiz ÅŸekilde, istediÄŸimiz zaman, ister randevulu ister randevusuz muayene olabiliyoruz. Ä°laçlarımızı da istediÄŸimiz eczaneden çayımızı kahvemizi içerken alabiliyoruz. Bu, küçücük bir örneÄŸimiz. Åžimdi tutmuÅŸ birileri akla hayale gelmemiÅŸ ÅŸeyleri vaat ediyorlar. Biz bunları geçmiÅŸte de gördük, eski siyaset yaptıklarını da biliyoruz. Ä°l ve Ä°lçe BaÅŸkanları ile Milletvekili Adaylarını bir salonda toplayıp, bizim bu seçimi mutlaka almamız lazım, aklınıza ne geliyorsa vaat edin ÅŸeklinde yapılan siyaseti de gördük. Vaat ettiler de ne oldu? SSK’yı batırdılar. Memurun, işçinin ve emeklinin maaÅŸlarını veremeyecek duruma geldiler. Daha hükümetlerinin dönemi bitmeden erken seçim kararı aldılar. Åžimdi de tutmuÅŸ diyorlar ki ÅŸunu yapacağız, bunu yapacağız.


 

DÃœNYAYA ADALET DAÄžITMAYA GELÄ°YORUZ

DeÄŸerli emekliler, memurlarımız, işçilerimiz; bu tür siyasilerden cebinizi gözetin cebinizi! Cebinizdekini almasınlar! Bırakın vermeyi, ceplerinizi boÅŸaltmasınlar! Bunların gözü, Merkez Bankası’nın 140 milyar dolarında. Bunların gözü, Ä°ÅŸsizlik Fonu’ndaki parada. Hepsini çarçur edecekler, ondan sonra eski bir siyasi büyüğümüzün dediÄŸi gibi ’70 cente muhtacız’ deyip ÅŸapka sallayacaklar. Biz deÄŸil miydik Lüksemburg’un kapısında 1 milyon dolar yardım için bekleyen? Yakışıyor muydu bize? Bugün geldiÄŸimiz noktada Türkiye; aç, açık, savaÅŸ maÄŸduru, kuraklık, kıtlık maÄŸduru 30 ülkenin insanını doyuruyor. BirleÅŸmiÅŸ Milletler verilerine göre, dünyada en çok yardım yapan ülke Türkiye. Biz bununla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Biz, atalarımızın bize yüklediÄŸi misyonu tekrar kazanmaya baÅŸladık. Bu günlerimize hamdolsun. Bu günleri bize yaÅŸatan baÅŸta seçilmiÅŸ CumhurbaÅŸkanımız, Genel BaÅŸkanımız, BaÅŸbakanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸta olmak üzere, BaÅŸbakanımız Sayın Ahmet DavutoÄŸlu ve çalışma arkadaÅŸlarına şükranlarımızı arz ediyoruz. Ve diyoruz ki selam olsun mekana, tarihe ve insana, selam olsunAlaplı’ya, EreÄŸli’ye, Zonguldak’a, Kozlu’ya, Kilimli’ye, Çaycuma’ya, Gökçebey’e, Devrek’e; selam olsun Mekke’ye, Medine’ye, Kudüs’e, Åžam’a, Kahire’ye, BaÄŸdat’a, Kırım’a, Bosna’ya; selam olsun DuÅŸanbe’ye, BiÅŸkek’e, Astana’ya, AÅŸkabat’a, bütün dünya baÅŸkentlerine selam olsun. Ve selam olsun Washington’a, Moskova’ya, Berlin’e, Zürih’e, Paris’e. Biz geliyoruz, Osmanlı’nın torunu, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin emekçileri ve taşıyıcıları olarak dünyaya adalet dağıtmaya geliyoruz; Adalet ve Kalkınma Partisi’nin çok deÄŸerli mensupları olarak.


 

BÄ°ZÄ°, ANKARA’YA GÜÇLÃœ GÖNDERÄ°N

AK Parti, siyasete bir standart getirdi. Bundan sonra Türkiye’de hiçbir parti AK Parti gibi olmadıkça, AK Parti gibi tüzük yapmadıkça, AK Parti gibi Milletvekili Adayları göstermedikçe, AK Parti gibi Belediye BaÅŸkanları olmadıkça, AK Parti gibi Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri, Yönetim Kurulu Ãœyeleri olmadığı müddetçe Türkiye’de iktidar olma ÅŸansı yoktur, asla olmayacak. AK Parti, uzun yıllar bu memlekete hizmet etmeye devam edeceÄŸi için, 2023 için, 2053 için, 2071 için gücümüzün çok üstünde, ev ev, köy köy, mahalle mahalle çalışmak mecburiyetindeyiz. Sizlere helal olsun diyorum. Bizleri öksüz Ankara’ya göndermeyin. BeÅŸimizi birbirimizden ayırmayın. Bizi güçlü olarak Ankara’ya gönderin, güçlü olarak EreÄŸli’mize, Zonguldak’ımıza, Ãœlkemize hizmet edelim.


 

Ä°KTÄ°DAR PARTÄ°SÄ° HÄ°ZMET EDER

Muhalefet partilerinde çok sevdiğimiz arkadaşlar olabilir ama muhalefetin bu millete hizmet etme imkanı yoktur. Köyümüze bir torba çimento, tek bir çakıl tanesi yada bir metre su borusu verme imkanı yoktur. Siyasetin doğası böyledir. Siyasette, demokrasilerde iktidar partisi sizlere hizmet eder. Bu güne kadar çok hizmet ettik. Eksiklerimiz var mı? Var. Tamamlamak için buradayız, tamamlamak için yollardayız, tamamlamak için sizlerden destek bekliyoruz. Destek sizden, hizmet bizden olsun.


 

ZONGULDAK’IMIZIN VE ÃœLKEMÄ°ZÄ°N KAVGASINI YAPACAÄžIZ

AlışılagelmiÅŸ yöntemlerle Zonguldak’ımızın sorunlarını çözmek mümkün deÄŸildir. Biz, oyunun kurallarını deÄŸiÅŸtireceÄŸiz. Halkımızın tamamıyla birlikte yumruÄŸumuzu güçlü bir ÅŸekilde vurup, Ankara’dan istediÄŸimizi alacağız inÅŸallah. Sen-ben, Ahmet-Mehmet, sandalye-koltuk kavgası yapmayacağız; Zonguldak’ın kavgasını yapacağız. Genelde de ülkemizin kavgasını yapacağız. Dünya pastasından daha büyük pay alabilmek için elimizden geleni ardımıza koymayacağız.


 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, 7 Haziran Seçimlerimizin Zonguldak’ımıza, bütün Ä°lçelerimize, ülkemize, insanlık alemine, gözü Türkiye’de olan mazlum milletlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Ben, kendimi ve diÄŸer aday arkadaÅŸlarımı sizlere emanet ediyorum, sizleri de bizleri yaratan Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. GeleceÄŸiniz ak ve aydınlık olsun. Her ÅŸey gönlünüzce olsun.


 

ÖZBAKIR: “AK PARTÄ°’YE HEP GÖNÃœL BAÄžIM VARDI”

AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı, emekli Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hüseyin Özbakır da konuÅŸmasında, AK Parti’yle kurulduÄŸu günden itibaren bir gönül bağı olduÄŸunu ancak görevi itibariyle aktif siyaset yapamadığını söyledi ve emekliliÄŸinden itibaren AK Parti ailesine kavuÅŸmaktan duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti.


 

Özbakır, ÅŸunları söyledi: 

“Ben BaÅŸsavcı olarak yıllarca görev yaptım. Bazıları diyor ki, baÅŸsavcıdır kendisine ulaşılmaz, kibirlidir, yanına yaklaşılmaz. Sakın böyle düşünmeyin, kesinlikle telefonlarım 24 saat açıktır, her zaman bana ulaÅŸabilirsiniz. Elimden geldiÄŸince sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Zonguldak’tan aday olmamın en büyük sebebi, yukarıyla olan birtakım baÄŸlantılarımdan dolayı imkanlarımı Zonguldak’ta kullanmak isteyiÅŸim. En büyük amacım, Zonguldak’ı kalkınmada öncelikli yörelerde 4 veya 5. kademeye getirmektir. EÄŸer bunu saÄŸlarsam, bu anahtar vazifesi görecektir, yatırımları Zonguldak’a çekecek ve iÅŸsizlik ve göç önlenmiÅŸ olacaktır. En büyük hedefim budur. Tabi bunun ardından yollar meselesi ve diÄŸer sorunlar geliyor. ArkadaÅŸlarımızla birlikte ayrım yapmadan bu sorunları çözeceÄŸimize yürekten inanıyorum.”


 

ULUPINAR: “ALLAH’IN Ä°ZNÄ°YLE YÄ°NE Ä°KTÄ°DARIZ”

Özbakır’ın ardından konuÅŸan AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili AdayıÖzcan Ulupınar, Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu’na takılarak, “GeçmiÅŸ dönemlerdeki çalışmalarında ÇaturoÄŸlu’nun hızına yetiÅŸmek zordu. Milletvekili Adayı olduktan sonra heyecan ve azminin daha da arttığını görüyoruz” dedi.

 

Ulupınar, şunları söyledi:

“Heyecanımızı ve gücümüzü yitirmedik. Gücümüzü milletten alıyoruz. VatandaÅŸlarla diyaloÄŸumuzda hep ÅŸunu duyuyoruz; ’Senin yolun doÄŸru yol, sen devam et, beraberiz. Su akar yolunu bulur.’ Allah nasip ederse, hem Zonguldak’ta hem de Türkiye’de iktidarız.”  
 

 

ÇİFT: “ÃœLKEMÄ°ZÄ°N GELECEĞİNÄ° Ä°NÅžA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift ise ÅŸunları kaydetti:

“AK Parti Karadeniz EreÄŸli Gençlik Kollarında siyasete baÅŸlayan bir kardeÅŸiniz olarak, önümüzdeki Genel Seçimlerde Milletvekili Adayı olarak bu listede bulunmuÅŸ olmam, benim için çok önemli bir onurdur. Ä°ktidara devam edecek kadrolarla buradayız. Karşımızda iktidar hevesi olmayan, AK Parti’nin kaç Milletvekili ile iktidar olacağını tartışan muhalefetle yarışacağız. Bu kutlu yürüyüşte sizlerle yan yana yürümekten onur duymaya devam edeceÄŸim. Bizler, ülkemizin geleceÄŸini inÅŸa etmeye devam edeceÄŸiz. AK Parti, bu ülkenin geleceÄŸin adıdır, kalkınmadın adıdır. Bu bilinçle yolumuza devam edeceÄŸiz. 7 Haziran akÅŸamı, baÅŸarımızı hep birlikte kutlayacağız inÅŸallah.”

 

Programda, 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekilleri Fazlı ErdoÄŸan ve Polat Türkmen’de birer konuÅŸma yaparak,  AK Parti’ye sahip çıkılmasını ve 7 Haziran seçimleri için destek olunmasını istediler.

 

Konuşmaların ardından, partililer toplu halde hatıra fotoğrafı çektirerek, dayanışma ve kaynaşma imkanı buldular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
seraplı günler

02 Mayıs 2015 - 01:16

bırakın bu işleri ya gövde gösterisiymiş görmesek inanacaz :)))

Yorum Yazın

Canlı Radyo