12 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİ’DEN ‘BİRLİK’ VURGUSU

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Siyaset 5 yıl 2 ay 10 gün 7 saat 31 dakika önce 1071

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için birlikte yola çıktığı 31 Belediye Meclis Üyesi adaylarının, ‘sıra tartışması’ yaşamadan ‘birlik ve beraberlik içinde tek yumruk’ hareket etmesinden mutluluk duyduğunu bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Şahin, Belediye Meclis Üyesi adaylarının tamamının katılımıyla Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, sağladıkları birlik ve beraberliğin, yerel seçimler sonrasında da 5 yıl süreyle devam edeceğini belirtti. Diğer partiler ve rakiplerinin gözlerinin, AK Parti ekibinin üzerinde olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
“Listemizde ne sabıkası olan, ne de yerini beğenmeyip istifa eden var. Ortaya koyduğumuz birlik tüm siyasi partiler tarafından örnek gösteriliyor. Bugüne kadar hiçbirinizin sıra kavgası ve tartışması yapmaması beni fazlasıyla mutlu etti ve motivasyonumu artırdı. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizin sağladığınız bu birlik ve beraberlik bana da çok büyük sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğumun bilincindeyim. Sizi ve oy veren vatandaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğim. Bu birliğimizi kimse bozamayacak ve bugün yaptığımız istişare gibi 31 Mart ve sonrasın da yapacağımız tüm çalışmaları da istişare ederek gerçekleştireceğiz. Ereğli bu ekip ile hak ettiği yere gelecektir.”
AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Avukat Adem Öztürk de belediye meclis üyesi adaylarını, gösterdikleri birlik ve beraberlikten dolayı kutladı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 47 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 17 saat önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 7 saat 53 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 12 saat 28 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 13 saat 27 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 18 saat 21 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 54 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 3 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 17 saat 5 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !