13 o C Kdz. Ereğli

Ak Parti, Resmi Kurum Ziyaretleriyle Başladı!.

Gündem 7 yıl 2 ay 9 saat 14 dakika önce 887

Haberi Paylaşın

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için saha çalışmalarına resmi kurumlara ziyaret gerçekleştirerek başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindeki heyet, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’e ziyarette bulundu. AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için saha çalışmalarına resmi kurumlara ziyaret gerçekleştirerek başladı.AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, partisinin il genel meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada; bugünden sonra sahaya çıkıp mahallelerde, beldelerde ve köylerde çalışacaklarını söyledi ve “buralarda vatandaşlarımızın uygun gördüğü tarafa oy vermesi noktasında görüşlerimizi ifade edeceğiz. Öncelikle bu halk oylamasının ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Tabi Türkiye bu son dönemde çok fazla seçim yaşadı ama bize göre istikrarın devamı için bu anayasa değişikliğinin olması gerekiyordu. Söz de milletin, karar da milletin. Milletimiz ne derse başımız gözümüz üstüne. Biz sadece bildiklerimizi vatandaşlarımıza aktaracağız. ”dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL SONUÇLAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

Kaymakam Madenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ülkemiz önümüzdeki ay içerisinde geleceği ilgilendiren çok önemli bir referandum yapacaktır. Her şey ülkemizin ve insanımızın mutluluğuna matuf olsun diye yapılan faaliyetler. Allah bu çıkılan yolda Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı ve diğer ilgilileri mahcup etmesin. Ülkemiz için güzel sonuçlar çıkacağına ben inanıyorum. Allah çalışmalarınızda yardımcınız olsun. ”diye konuştu.

’GAYRETLERİMİZ İLE İNŞALLAH BÜYÜKLERİMİZE MAHCUP OLMAYIZ’

Çakır ve beraberindekiler daha sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Çakır, konuşmasında halk oylamasının startını verdiklerini hatırlatarak, “Bu anlamda önce Ereğli Kaymakamımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. Sizler de hem bizim hem de şehrimizin seçilmiş belediye başkanı olmanız hasebiyle bir nezaket ziyaretinde bulunalım dedik. Zaten bundan sonraki süreçte hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Gayretlerimiz ile inşallah büyüklerimize mahcup olmayız. Ereğlimizi de hak ettiği şekilde temsil ederiz diye düşünüyoruz. ”ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN UYSAL, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Uysal da ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti ve referandumda ilçede evet oyunun en yüksek oranda çıkarmak için çok çalışacaklarını kaydetti.

(Haber Merkezi )

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 17 saat 2 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 8 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 15 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 12 saat 19 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 11 saat 53 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 6 saat 8 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 16 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
11 saat 42 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 14 saat 9 dakika önce KAZA ; 2 YARALI