13 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİ KABUL - CHP RED

Karadeniz Ereğli Belediyesi Mart ayı 2. oturumunda Başkan Hüseyin Uysal’ın yapmak istediği projelerden olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi ile Göztepe Köprüsü projesi için İller Bankasından kredi kullanılmasına onay çıktı. Uysal, “İlçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

Siyaset 6 yıl 1 ay 24 gün 2 saat 38 dakika önce 985

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı Olağan toplantısı bugün Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yapılan 2.oturum ile tamamlandı. Meclis toplantısı öncesi gündem dışı bir konuşma yapan Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

HAVUZ… GÖZTEPE KÖPRÜSÜ…
Uysal’ın açıklamasının ardından gündem maddelerinde yer alan ve komisyona havale edilen maddeler görüşüldü. 2018 yılında 20 bin ton sıcak asfalt dökümü için İller Bankasından 5 milyon lira kredi kullanılmasını öngören madde, CHP grubunun red oyuna rağmen AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.
Göztepe araç ve yaya geçiş köprü yapımı için iller Bankasından 2 milyon kredi kullanılmasını öngören madde CHP grubunun red oylarına karşın AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.
Kışla’ya yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapımı için İller Bankasından 5 milyon 500 bin lira kredi kullanılmasını öngören madde CHP grubunun red oylarına karşın AK Parti grubunun kabul oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.
Başkan Uysal, yaptığı açıklamada ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Gündemdeki diğer maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

OCAKCI, MECLİS SONUNDA DA KONUŞTU
CHP Meclis Üyesi Ve Grup Sözcüsü Sertan Ocakçı, Meclis oturumunun kapatılmasının ardından gazetecilere konuşmasında, 3 buçuk milyon lira tutan 20 bin ton sıcak asfalt için 5 buçuk milyon lira kredi talebinde bulunulduğunu, itirazlarının buna olduğunu söyledi ve alınacak kredinin ödemesinin 7 yılda biteceğini ifade etti. Ocakcı, kapalı yüzme havuzu ilgili ise Ereğli’de ihtiyaç duyulan engelli rehabilitasyon havuzlarının da içinde bulundurulmasını istediklerini söyledi.
Göztepe’de yapılacak araç ve yaya köprüsü için kredi talebine de red verdiklerini hatırlatan Ocakcı, “çeliğin membaı Erdemir’in yanındayız, demir çelik fabrikamız var iken o köprünün adı Erdemir köprüsüyken, Erdemir ile işbirliği yaparak oraya güzel çelik bir köprü yapılabilir. Böylece belediyenin cebinden 5 kuruş para çıkmaz” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 6 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 1 saat 57 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 1 saat 31 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 23 saat 10 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 19 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 6 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 3 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI