Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti Gülüç’te destek istedi

AK Parti Gülüç’te destek istedi

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği halkoylamasına sayılı günler kala, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı çalışmalarını iyice yoğunlaştırdı.
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, 60 kişilik bir ekip ile İlçenin Bağlık Mahallesi Forteksler mevkiinde ’EVET’ gazetesi ve içerisinde Anayasada değiştirilmesi öngörülen 18 maddenin içeriklerinin yer aldığı ’EVET’ broşürleri dağıttı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, eşi İlknur Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Demirbaş, Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri Fevzi Mazlum, Sabri Dinç, İhsan Yazıcıoğlu, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan 60 kişilik ekip, Bağlık Mahallesi’nde girilmedik apartman ve işyeri bırakmadı.
Milletvekili Çaturoğlu ile İlçe Başkanı Çakır, ziyaret ettikleri evlerde kendilerini karşılayanlara hal-hatır sorarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ’EVET’ denilmesi noktasında destek istediler. Kendilerine iletilen sorunları da yakından dinleyen Çaturoğlu ile Çakır, halkoylamasından güçlü bir ’EVET’ çıkmasıyla birlikte sorunların tek elden daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını ifade ettiler.
Bağlık Mahallesi’nden İlçe merkezindeki Pazaryerine doğru ekip halinde yürüyen AK Parti heyeti, evlerinin camlarından ve balkonlarından kendilerini selamlayan vatandaşlara “Halkoylamasında güçlü bir şekilde ’EVET’ desteğinizi bekliyoruz” şeklinde karşılık vererek programı sonlandırdılar.
 
AK PARTİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI FATİH ÇAKIR, GÜLÜÇ’TE HALKLA BULUŞTU
 
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç’te esnaf ve ev ziyareti yaptı.
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları üyelerinin katılımı ile Gülüç’te vatandaşlara ziyaret gerçekleştirerek “EVET” gazetesi ve broşürü dağıttı.
Başkan Çakır, Gülüç’te yaptığı esnaf ve ev ziyaretlerinde vatandaşları bilgilendirerek, Halk Oylamasında ’EVET’oyu kullanmalarını istedi.
Başkan Çakır, Gülüç’te esnaf ve ev ziyaretinde görüştüğü çok sayıda vatandaşlara yeni anayasa hakkında bilgi aktararak yaptığı konuşmasında, “’EVET’in hepimize güzellikler getirecektir. Ülkemizin her alanda daha da güçlenmesine vesile olacağına inancımız tam." dedi
İlçe Başkanı Çakır’a Gülüç’te yaptığı ziyaretlerinde görüştüğü çok sayıda vatandaşlar da  Türkiye’de AK Parti’nin hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek ’Güçlü Türkiye için biz de “EVET” ile yanınızda olacağız.” sözleriyle desteklediklerini belirtiler.Haber Merkezi
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo