Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ EREĞLİ’DE ENGELLİ KOMİSYONU KURDU

AK PARTÄ° EREÄžLÄ°’DE ENGELLÄ° KOMÄ°SYONU KURDU

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı bünyesinde Engelli Komisyonu kuruldu.

Engellilerin yaşamını kolaylaştırıp refah seviyesini yükselttiklerini belirten İlçe Başkanı Fatih Çakır, teşkilatları bünyesinde kurulan Engelli Komisyonunun amacının parti çatısı altında ilçe genelindeki engellilere yönelik çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmak ve engelli vatandaşlara yardım etmek olduğunu söyledi.

Komisyon baÅŸkanlığına 25 ve 26. dönem engelli kontenjanından Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Erol Acar’ın getirildiÄŸini açıklayan Çakır, ÅŸunları kaydetti:

"Engelli vatandaÅŸlarımızın yaÅŸadıkları sorunları sadece kendilerinin deÄŸil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, bizlerin ve kısacası tüm insanların ortak sorunu olarak kabul ettik. Bizler her gün engellilerimizle beraberiz, onların her türlü sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Bakım, saÄŸlık hizmetleri ve nakdi yardımlar olmak üzere ’sosyal devlet olma’ anlayışının bir gereÄŸi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız. Ä°stihdam alanlarını geniÅŸletiyor, mesleki eÄŸitim çalışmalarına hız veriyoruz. Bizler engelli kardeÅŸlerimizin gören gözü, iÅŸiten kulağı, tutan eli olmaya devam edeceÄŸiz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo