Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ EREĞLİ’DE BAYRAMLAŞTI

AK PARTÄ° EREÄžLÄ°’DE BAYRAMLAÅžTI

Ak Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı’nın bayramlaÅŸma programı, Bayramı’nın ikinci günü gerçekleÅŸtirildi. BayramlaÅŸmaya; Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk ÇaturoÄŸlu, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Ä°l Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe örgütünde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından çalışmalara hiç ara vermeden devam ettiklerini, bu tavırlarının kendilerine oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlardan takdir gördüğünü belirtti. İnsanların, seçilmiş milletvekillerini, seçimden hemen sonra yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ve bunu yatırımlardan daha önemli gördüklerini ifade etti.

 

UYSAL: " BU PROJE GELECEK NESÄ°LLER İÇİN ÇOK ÖNEMLÄ° BÄ°R PROJE”

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da yaptığı konuÅŸmada, son günlerde aldığımız en güzel müjde, eski devlet hastanesine baÄŸlı alanların kampüs olması olayıdır. Ä°leriki günlerde inÅŸallah bunun yansımalarını göreceÄŸiz. Bu proje gelecek nesiller için çok önemli bir proje. Bunu elde ettikten sonra EreÄŸli’nin yapamayacağı, baÅŸaramayacağı hiçbir ÅŸey yoktur" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ÇAKIR: "EREÄžLÄ°’YE YAPILAN HÄ°ZMETLERÄ° TAKÄ°P ETTÄ°K”

EreÄŸli Ak Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır da bayramlaÅŸma programında yaptığı konuÅŸmada, 7 Haziran seçimlerinden sonra baÅŸlattıkları teÅŸekkür ziyaretlerine Ramazan ayı içerisinde de iftar programlarıyla devam ettiklerini belirtti. 3 beldede 30 yakın köyde vatandaÅŸlarla buluÅŸma imkanı yaÅŸadıklarını hatırlatan Çakır, "Ziyaretlerimizi sürdürürken bir yandan da EreÄŸli’ye yapılan hizmetleri takip ettik. Bu yıl içerisinde köylerimizde 75 km civarında ikinci kat asfalt çalışmasıyla 15 km civarında birinci kat asfalt çalışması halen sürdürülüyor. 150 bin metrekare parke köylerimize verildi. EreÄŸli’de Hastane kavÅŸağı ve Kandilli tepsinde bitecek olan ve 2016 yılında tamamlanacak projeleri takip ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında EreÄŸli için çok hayırlı bir haber aldık. Bu da eski devlet hastanesi arazisinin kampüs yapılması için üniversiteye devridir. Bu çalışmada emeÄŸi geçen herkese bir kez daha teÅŸekkür ediyorum. Bu projenin EreÄŸli için taşıdığı deÄŸer önümüzdeki yıllarda çok daha iyi anlaşılacaktır" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo