Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti’den Vergi Dairesine ziyaret

AK Parti’den Vergi Dairesine ziyaret

AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve teÅŸkilat üyeleri, Kdz.EreÄŸli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret etti.AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, beraberinde yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte, Kdz.EreÄŸli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi makamında ziyaret etti.

ÇAKIR MÜDÜR GÖVCE VE PERSONELİ KUTLADI

Bu yıl 28’încisi kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Çakır, baÅŸta Vergi Dairesi BaÅŸkanı Muharrem Gövce’nin ve tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı. Çakır, ayrıca ÅŸu ifadelere yer verdi:“Ãœlkemizin yapılan bütün yatırımları sizlerin üstün gayretleri ile toplanan vergilerle yapılıyor. Bundan dolayı vergi dairelerini ve vergi haftalarını bir kat daha önemsiyoruz. Bütün bu yatırımlarda sizlerin emeÄŸi, eseri var. Bir yerden vergiler toplanacak ki tabi bir taraftan yatırımlar olsun. Yatırımın baÅŸladığı nokta verginin tahsilatı ile baÅŸlar. Sizleri kutluyor ve tüm ekibinizle birlikte baÅŸarılar diliyoruz.”

BU HAFTANIN AMACI ÃœLKEMÄ°Z GENELÄ°NDE VERGÄ° BÄ°LÄ°NCÄ°NÄ°N OLUÅžTURULMASI.

Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce de ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek, “Her yıl Åžubat ayının son haftası kutlanan ve bu yıl 28’incisini kutladığımız Vergi Haftası kutlamalarının startını sabah Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak verdik. Bu haftanın amacı ülkemiz genelinde vergi bilincinin oluÅŸturulması. Ãœlkede birçok yapılan hizmetleri n temeli vergidir. Bu vergi hizmetine karşılık bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlere de vergi bilincinin oluÅŸması için yapmış olduÄŸunuz katkılardan dolayı teÅŸekkür ederim. ” dedi.

(EreÄŸli FM )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo