13 o C Kdz. Ereğli

AK Parti’den Evet çıkartması

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, Pazar günü yapılacak olan halkoylaması çalışmalarını mahallelerde tam gaz sürdürüyor.

Siyaset 7 yıl 18 gün 13 saat 53 dakika önce 962

Haberi Paylaşın

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, Pazar günü yapılacak olan halkoylaması çalışmalarını mahallelerde tam gaz sürdürüyor.AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır; bazı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları yönetimi ile birlikte, mahallelerde ’EVET’ gazetesi ve broşür dağıtmaya devam ediyor.

Çakır, beraberindeki partililerle birlikte Kepez Mahallesi’nde yaptığı çalışmada, Kepez Siteler mevkiinden Solak yol ayrımına kadar kapısını çalmadığı ev bırakmadı.Kepez Mahallesi’ndeki esnafları da ziyaret eden AK Parti heyeti, Anayasada değiştirilmesi öngörülen 18 madde ile ilgili kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt verdi.Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Denizcilik Fakültesi’nde eğitim gören bir gurup öğrenciye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Çakır, “Önceden bizim mimar ve mühendislerimiz yurtdışında hayata geçirilen projeleri yerinde incelemeye giderlerdi, şimdi ise ülkemizde hayata geçirdiğimiz projeleri dışarıdan incelemeye geliyorlar. Daha da iyi olacağız. Bu halkoylamasında siz gençlere 18 yaşında seçilme hakkı veriliyor. Biz gençlerimize her alanda güveniyoruz. Bu yüzden gençlerimizden halkoylamasında güçlü bir ’EVET’ desteği bekliyoruz.” dedi.

Çakır, Kepez Mahallesi’nde yaptığı referandum çalışması esnasında kendisine iletilen sorun ve talepleri de içtenlikle dinledi. 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasından güçlü bir şekilde ’EVET’ çıkmasıyla birlikte sorunların tek elden çok daha kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade eden Çakır, “16 Nisan’dan sonra tüm enerjimizi başta işsizlik olmak üzere İlçemizin diğer sıkıntılarını gidermek için harcayacağız.” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi )

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 21 saat 1 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 14 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 16 saat 18 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 52 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 13 saat 31 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 10 saat 7 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 35 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 42 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 18 saat 8 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI