Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti, Danışmentli,Dedeler ve Yunusludaydı

AK Parti, Danışmentli,Dedeler ve Yunusludaydı

AK Parti Kdz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’ın  ’Evet ’ ziyaretleri kapsamında Danışmentli, Dedeler ve Yunuslu Köyünde, yaÄŸmurlu havaya raÄŸmen bilgilendirme toplantısını yoÄŸun katılımla gerçekleÅŸtirdiÄŸi bildirildi. AK Parti EreÄŸli SKM’den ziyaretle ilgili gönderilen açıklama ÅŸu ÅŸekilde ; BaÅŸkan Çakır, Ormanlı Belediye Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, Partisinin Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri ve Yönetim kurulu Ãœyeleriyle birlikte, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine iliÅŸkin baÅŸlatılan halk oylaması "Evet" ziyaretleri kapsamında,  Danışmentli, Dedeler ve Yunuslu Köyünde yaÄŸmurlu havaya aldırmayan halkın büyük bir ilgisiyle karşılandılar. Halk oylamasında da EVET demenin faydalarını,18 maddelik anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸini vatandaÅŸlara detaylı bir ÅŸekilde aktaran Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır, “GeçmiÅŸ dönemlerde gördük, darbelerle ve farklı yaptırımlarla ülkemizi hep geriye götürdü.” Dedi.

Yeni sistemde ise azalan bürokrasi, millete hizmet yolunda artan sorumluluk anlayışı yer alıyor, Milletin seçtiÄŸi bu ülkeyi yöneteceÄŸini belirten BaÅŸkan Çakır, ÅŸunları kaydetti; “Cumhuriyet tarihinden bu yana geçmiÅŸte Koalisyon hükümetleri ile baÅŸbakan ve cumhurbaÅŸkanın anlaÅŸamaması nedeniyle bu ülke çok vakit kaybetti. DeÄŸiÅŸmesini istediÄŸimiz sistem hizmetlerin yarım olmasına ve geç yapılmasına sebep oluyor. Halk Oylamasında destekleriniz “ EVET” ile Ãœlkemizde çift baÅŸlılığı ortadan kaldıracak. CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan var, istikrar var.14 yıldır AK Parti hükümeti ile Türkiye büyüdü geliÅŸti. Artan yetki ve sorumluluk ile daha güçlü, sürekli geliÅŸen bir Türkiye olacağız. Vitesi büyütmemiz lazım. Bu Ãœlkemizin sahibi millettir. Bu bir Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi biz diyoruz ki, Halk CumhurbaÅŸkanını yüzde 50 ile seçsin, tek başına, iÅŸ başına getirsin. Ãœlkemizin güçlenmesini istemedikleri için EVET’e karşı ve sistemin deÄŸiÅŸmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Yeni sistemde biz diyoruz ki, ErdoÄŸan için deÄŸil, HerdoÄŸan için diyoruz. Çünkü Ãœlkemizin daha da güçlü geliÅŸmesi ve koÅŸması için hızlı karar almamız lazım. Azalan bürokrasi, millete hizmet yolunda artan sorumluluk anlayışı yer alıyor. Milletin seçtiÄŸi bu ülkeyi yönetecek. Onun için güçlü bir “EVET” desteÄŸi istiyoruz. ”

Danışmentli, Dedeler ve Yunuslu Köyünde VatandaÅŸlar,  BaÅŸkan Çakır’ı alkışlarla “EVET” sözleriyle desteklerini göstererek köylerinden uÄŸurladılar.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo