Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ ADAY TANITTI

AK PARTÄ° ADAY TANITTI

AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde milletvekili adaylarını tanıttı. 

Bir restoranda düzenlenen tanıtım programında konuÅŸan Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, adaylık sürecinde partiye yoÄŸun ilgi gösterildiÄŸi söyledi.Yaklaşık 30 kiÅŸinin milletvekili aday adaylığı için partilerine baÅŸvuru yaptığını söyleyen Tosun, şöyle konuÅŸtu:

"Bu yıl ilk defa sivil toplum kuruluÅŸlarımızın baÅŸkan ve yöneticilerinden oluÅŸan deÄŸerli isimlerden temayül yoklaması yoluyla partimizi temsil edecek milletvekili aday adaylarımızdan beÅŸ ismi tercih etmelerini istedik. Bugün huzurunuza çıkan milletvekili adaylarımız, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde teÅŸkilatlarımız ve partililerimizle birlikte el ele vererek çalışacaklar. Tüm seçimlerde olduÄŸu gibi bu seçimde de partimizi birinci parti yapacaklardır."

Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı gösterilen emekli Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hüseyin Özbakır, AK Parti’den neden aday oldun?’ sorusunun kendisine sürekli sorulduÄŸunu belirterek, ÅŸunları söyledi:

"Sayın CumhurbaÅŸkanımızla gönül bağımız çok önceye dayanıyor. Fatih semtine, Kırklareli’ne, Pınarhisar’a dayanıyor. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Hala da gönül bağımız devam ediyor. O nedenle hiç tereddüttünüz olmasın, AK Parti’den aday olmamın birinci ÅŸartı bu. Ä°kinci ÅŸartı da partimiz laf üretmiyor. Ä°ÅŸ ve proje üretiyor. Yapılan projeleri ve baÅŸarıları görüyorsunuz. Neticeler ortada. O nedenle kıskanılıyoruz. Biz bu baÅŸarımızı çıtayı yükselterek inÅŸallah devam ettireceÄŸiz." 

AK Parti Zonguldak milletvekili ve adayı Özcan Ulupınar, genel seçimlere hep birlikte çalışacaklarını ifade ederek, "Bu iÅŸ kısmet iÅŸidir. Kısmet deÄŸilse yapabileceÄŸiniz hiçbir ÅŸey yok. Listede olmak ya da olmamak önemli deÄŸil" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift, adaylık sürecinde yer alan tüm isimlerin birbirinden kıymetli olduÄŸunu vurgulayarak, "Partimiz Zonguldak’ta, 2002 seçimlerinde 3 vekil çıkardığında ulusal basında, ’AK Parti solu kalesinde devirdi’ diye haberlere konu oldu. 2011’de de aslanlar gibi oylarını arttırarak sandığa damgasını yine vurdu. Bu yıl yine damgayı vuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Program, milletvekili adayları Faruk ÇaturoÄŸlu ve Akın Kaymak’ın konuÅŸmalarının ardından toplu fotoÄŸraf çekimi ile sona erdi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo