16 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİ 15 YAŞINDA..

Gündem 7 yıl 8 ay 19 gün 6 saat 13 dakika önce 1409

Haberi Paylaşın

ÇATUROĞLU’NUN MESAJI

"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım liderliğinde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Bu hedef, büyük ve güçlü ülke Türkiye’yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir. Bu inanmış kadrolar, milletimizin de desteğiyle, Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir.Henüz 15 aylık bir partiyken 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir. En son 1 Kasım 2015 de yapılan genel seçimde milletimizin desteğiyle bir kez daha tek başına iktidar olmuştur.Türkiye tarihinde ekonomik ve siyasi istikrarın yükselmeye başladığı her dönemde olduğu gibi AK Parti iktidarları döneminde de hükümetlerimize karşı müdahaleler başladı. Danıştay saldırısı, Cumhuriyet mitingleri, 367 krizi, 27 Nisan e-muhtırası, 7 Şubat MİT krizi, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi kirli senaryolar milletimizden aldığımız destekle akamete uğratıldı. Alınan her seçim başarısı ile bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya ’bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez.Bu vesileyle; Türkiye’nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15 inci kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.”

ÖZBAKIR’IN MESAJI

Başkomutanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.
Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır.
Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır ve milletin kendisi olmuştur. Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.
Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ’ın koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 5 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar Genel Başkanımızın koymuş olduğu bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir. Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız, bunun apaçık göstergesidir.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 8 saat 6 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 23 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 19 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 3 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 2 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 21 saat 12 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 7 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 1 saat 47 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 2 saat 46 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 5 saat 13 dakika önce KAZA ; 2 YARALI