Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ 15 YAŞINDA..

AK PARTÄ° 15 YAÅžINDA..

ÇATUROÄžLU’NUN MESAJI

 "Genel BaÅŸkanımız ve BaÅŸbakanımız Binali Yıldırım liderliÄŸinde hedeflerimize ulaÅŸmak için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Bu hedef, büyük ve güçlü ülke Türkiye’yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir. Bu inanmış kadrolar, milletimizin de desteÄŸiyle, Türkiye’yi her alanda çaÄŸ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edecektir.Henüz 15 aylık bir partiyken 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına baÅŸlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiÅŸtir. En son 1 Kasım 2015 de yapılan genel seçimde milletimizin desteÄŸiyle bir kez daha tek başına iktidar olmuÅŸtur.Türkiye tarihinde ekonomik ve siyasi istikrarın yükselmeye baÅŸladığı her dönemde olduÄŸu gibi AK Parti iktidarları döneminde de hükümetlerimize karşı müdahaleler baÅŸladı. Danıştay saldırısı, Cumhuriyet mitingleri, 367 krizi, 27 Nisan e-muhtırası, 7 Åžubat MÄ°T krizi, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe giriÅŸimleri gibi kirli senaryolar milletimizden aldığımız destekle akamete uÄŸratıldı. Alınan her seçim baÅŸarısı ile bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya ’bizi hedeflerimizden hiçbir ÅŸey döndüremez.Bu vesileyle; Türkiye’nin kaderini deÄŸiÅŸtiren Kurucu Genel BaÅŸkanımız ve CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan, BaÅŸbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaÅŸlarımıza ve vatandaÅŸlarımıza şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 15 inci kuruluÅŸ yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.”

ÖZBAKIR’IN MESAJI

BaÅŸkomutanımız ve Kurucu Genel BaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’nın önderliÄŸinde 14 AÄŸustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin baÅŸlangıcı olmuÅŸtur. 
Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek deÄŸerler manzumesi katmıştır. 
Partimiz kuruluÅŸundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eÅŸine az rastlanır ÅŸekilde baÅŸarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaÅŸmıştır ve milletin kendisi olmuÅŸtur. Ak Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. 
Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te CumhurbaÅŸkanımız  Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ve BaÅŸbakanımız Sayın Binali Yıldırım ’ın koyduÄŸu hedefler doÄŸrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın geliÅŸmiÅŸ ilk 5 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar Genel BaÅŸkanımızın koymuÅŸ olduÄŸu bu hedeflere süratle yaklaÅŸtığımızı göstermektedir. EÄŸitimde, saÄŸlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız, bunun apaçık göstergesidir. 
Hizmette ve baÅŸarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan,  baÅŸarıdan baÅŸarıya koÅŸan partimizin tüm deÄŸerli mensuplarını kutluyor. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. kuruluÅŸ yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo