14 o C Kdz. Ereğli

AİLEYE BU SABAH ULAŞILDI

Gündem 8 yıl 8 ay 27 gün 19 saat 59 dakika önce 3686

Haberi Paylaşın

Ereğli Köseağzı’nda kayalık alanda 4 kişi kahsur kaldı.Geceyi kayalık alanda geçiren 3 kişilik aile ve 1 yakını sabah saatlerinde Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yoğun bir çalışmanın ardından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre dün, Köseağzı mevkisinde piknik yapmaya giden Ümit Çavuş, Demet Çavuş ve 4 yaşındaki kızları Buğlem Çavuş ile isminin Elvan olduğu öğrenilen bir kişi akşam saatlerinde deniz sularının yükselmesi nedeniyle bulundukları mevkideki Dombay Kayalıkları’nda mahsur kaldı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, jandarma ve polis ekipleri geldi. Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Karadeniz Bölge Komutanlığı Sahil Güvenlik ekipleri ile yapılan görüşmeler sonucunda bekleme kararı alındı. Köseağzı sakinlerinden ve eski denizcilerden Nazım Tıngaz, ailenin mahsur kaldıkları lerde sorunları olmayacağını belirterek, "Bu gece kalsınlar, sabah biz onları alırız. Şu anda korkulacak bir durum yok. Hava esse de bir şey olmaz, çünkü koydalar" dedi.

SABAH SAATLERİNDE KURTARILDILAR

Akşam saatlerinde dalgaların yüksek olması nedeniyle şahıslara ulaşamayan ekipler, denizin durulması ile birlikte kurtarma çalışmalarına yeniden başladı.Köseağzı’nda mahsur kalan aile ve yakını Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yoğun bir çalışmanın ardından kurtarıldı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 21 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 23 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 17 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 16 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 14 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 11 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
21 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 19 saat 12 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 15 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 20 saat 19 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !