Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aile, küçük kızı şantaj için kullanmışlar

Aile, küçük kızı şantaj için kullanmışlar

Anne, baba, teyze ve amcanın yer aldığı şantaj olayında, acımasız gerçek ortaya çıkartıldı. 14 yaşındaki küçük kız..!


Bartın’da anne, baba, teyze ve amcanın yer aldığı ÅŸantaj olayında, acımasız gerçek ortaya çıkartıldı. 14 yaşındaki küçük kızlarını kullanarak ağına düşürdükleri vatandaÅŸlardan ÅŸantaj yoluyla para toplayan aile boyu ÅŸebeke çökertildi.   
Edinilen bilgilere göre Z.A. isimli ÅŸahıs Bartın Ä°l Emniyet Müdürlüğü’ne baÅŸvurarak kendisine ÅŸantaj yapan sosyal medya aracılığı ile tanıştığı ismini Sevgi ÇaÄŸlar olarak bildiÄŸi kiÅŸiye 1 yıldır belirli aralıklarla 1 milyon 287 bin 642 lira para yolladığını ifade ederek ÅŸikayetçi oldu. 
Åžikayetin ardından çalışmalara baÅŸlayan Bartın AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, Sevgi ÇaÄŸlar ismi ile sosyal medya hesabı açanın M.Ö. olduÄŸunu tespit etti. Şüpheli ÅŸahsı gözaltına alan ekipler, yapılan sorguda büyük oyunu ortaya çıkarttı. M.Ö.’nün maddi durumu iyi insanları belirleyerek 14 yaşındaki kızını sosyal medya aracılığı ile görüştürdüğü ve fotoÄŸraf ve görüntü elde ettiÄŸi kiÅŸilerden de, durumu sonradan öğrenmiÅŸ gibi yaparak, “Seni yakaladım. Mahkemeye vereceÄŸim” diyerek ÅŸantaj yoluyla para topladığı belirlendi. M.Ö.’nün ayrıca ÅŸantaja boyun eÄŸmeyenleri de, “Yaşı küçük çocuÄŸuma internet üzerinden cinsel taciz yapıldı” diye ÅŸikayet ettiÄŸi tespit edildi. 
Emniyet ayrıca kontrol ettiÄŸi para trafiÄŸinde ÅŸantaj ÅŸebekesinde M.Ö'nün kocası, erkek kardeÅŸi, görümcesi ve kayınbiraderin de olduÄŸunu belirledi. 
Emniyet müştekiler tarafından yatırılan paraların bankadan M.Ö. ve kocası S.Ö tarafından çekildiÄŸine ait görüntülere de ulaÅŸtı. 
Şüphelilerin aynı yöntem ile Mersin'de de bir vatandaÅŸtan 518 bin lira aldığını da tespit eden AsayiÅŸ Åžube ekipleri Ankara, Kayseri, ve Elazığ’da eÅŸ zamanlı olarak düzenlediÄŸi operasyon neticesinde M.Ö, S.Ö, D.E., E.D., F.S., F.S, C.Ç., Y.E. ve M.Ö.'yü gözaltına aldı. 
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda hesap cüzdanı, müştekilere ait olduÄŸu düşünülen 79 bin lira para bilgisayarlar, flaÅŸ bellek ve dijital dokümanlar ele geçirildi. 
Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Bartın Ä°l Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın7
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo