Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ağaçtan Düştü!.

Ağaçtan Düştü!.

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, oÄŸlunun elinden kaçırdığı ve aÄŸaca takılan balonu almaya çalışan baba, dengesini kaybedip yere düştü.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, oÄŸlunun elinden kaçırdığı ve aÄŸaca takılan balonu almaya çalışan baba, dengesini kaybedip yere düştü. Kolu ve bacağında kırıklar oluÅŸan baba hastaneye kaldırılırken, oÄŸlu ise gözyaşı döktü. 
Edinilen bilgiye göre, Atakan Ãœlker adlı vatandaÅŸ oÄŸlu ile birlikte EreÄŸli sahilinde gezmeye çıktı. Baba Ãœlker’in oÄŸlu için aldığı balon elinden kurtulup aÄŸacın tepesindeki dallara takıldı. AÄŸlamaya baÅŸlayan oÄŸlu için aÄŸaca tırmanan Atakan Ãœlker, balonu kurtarıp aÅŸağı inerken aniden dengesini kaybedip yaklaşık 3-4 metreden yere düştü. Yaralanan babanın yardımına koÅŸan vatandaÅŸlar 112 saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaparken, oÄŸlu ise gözyaşı döktü. Ambulansla Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Atakan Ãœlker’in kolunda ve bacağında kırıklar tespit edildi. OÄŸlunun aÄŸaca takılan balonunu kurtarmaya çalışırken yere düşüp yaralanan babanın hastanedeki tedavisi sürüyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo