Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ağaç dalını kesen yeğene kurşun yağdırdı

Ağaç dalını kesen yeğene kurşun yağdırdı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karabük’te yeÄŸeni ile aÄŸaç kesme sebebiyle tartışan amcası kurÅŸun yaÄŸdırdı. Tüfekten çıkan kurÅŸunlar Recep Yarar’ı öldürdü, 3 aylık hamile eÅŸini ise yaraladı. 
Edinilen bilgiye göre olay Eskipazar ilçesine baÄŸlı Çandırlar köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. Recep Yarar’ın (33) yanına gelen amcası Necati Yarar ile arazideki kesilen aÄŸaç dalı yüzünden tartışmaya baÅŸladı. 
Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine amca Necati Yarar yanında getirdiÄŸi av tüfeÄŸi ile yeÄŸeni Recep Yarar'ı boynundan eÅŸi üç aylık hamile eÅŸi Yasemin Yarar'ı ise sırtından vurarak yaraladı. 
Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Recep Yarar'ın hayatını kaybettiÄŸi belirlenirken, hamile olan yaralı olan eÅŸi Yasemin Yarar ise Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası Jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi alırken, kaçan Necati Yarar'ın yakalanması için çalışma baÅŸlattı. Hayatını kaybeden Recep Yarar’ın cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. 
Ölen Recep Yarar'ın yakınları ise sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ä°simsiz Yorumcu

23 Ekim 2018 - 17:16

Hay senin haysiyetini ya...

Gonca Yıldız Demirtaş

23 Ekim 2018 - 11:09

BEYÄ°NSÄ°ZLER DEÄžERMÄ°YDÄ°

Yorum Yazın

Canlı Radyo