Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Adliye çıkışı silahlı saldırı

Adliye çıkışı silahlı saldırı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta, yakınları ile girdiÄŸi bir duruÅŸma çıkışı gazeteci Selçuk Koçaklı'ya silahlı saldırıda bulunuldu. Polis kalabalığı dağıtmak için silahı havaya doÄŸrulttu. 
Edinilen bilgiye göre olay öğlen saatlerinde Zonguldak Adliyesi önünde meydana geldi. Ä°ddialara göre kentte gazetecilik yapan Selçuk Koçaklı, yakınları ile bir duruÅŸmaya girdi. DuruÅŸma sonrası adliye önüne çıkan aile, bir anda kamyonet ile olay yerine gelen kimliÄŸi belirsiz kiÅŸilerin saldırısına uÄŸradı. Bu sırada bir kiÅŸi belinden çıkarttığı silahla gazeteciyi karnından yaraladı. Silahtan çıkan tek kurÅŸunla yaralanan Koçaklı, bir anda yere yığıldı. Bu sırada olay yerine adliyede görevli polis memurları koÅŸtu, ortalık bir anda karıştı. Polis memurları kalabalığı dağıtmak için silahını havaya doÄŸrulttu. Bu sırada polis memurları da kavgayı ayırmaya çalıştı. Olayı gerçekleÅŸtirdiÄŸi iddia edilen şüpheliler ise olay yerine geldikleri kamyonet ile kaçtı. Polis ekipleri zanlıların peÅŸine düştü. 
Gazeteci Selçuk Koçaklı ise olay yerine sevk edilen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Koçaklı'nın saÄŸlık durumunun ciddiyetini koruduÄŸu öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo