12 o C Kdz. Ereğli

ADI YAŞATILACAK

Siyaset 9 yıl 1 ay 24 gün 16 saat 16 dakika önce 1291

Haberi Paylaşın

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, haftasonu STK’larla bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamada Candan; “Eğer buraya Üniversite Kampüsü getirebilirsek, adını Hacı İbrahim İzmirlioğlu Kampüsü koymak istiyorum.”, dedi.

Ereğli eski devlet hastanesi arazisinin Üniversiteler Kampus Alanı olması için bizzat Başbakan Ahmet Davutoğlu’na 3 kez dosya verdiğinin altını çizen Vekil Candan; konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile telefonla görüştüğünü kendisinin de bu konuyu Başbakan’a tekrar hatırlatacağını belirtti.

Modern Hastanenin temelinin atıldığından bu yana Ereğli’ye bir üniversiteler kampus alanı kazandırmak için canla başla çalıştığını belirten Candan; “Bu kent bu projeye sahip çıktı. Bunun için çok mutluyum. Bu konu 2-3 ay içerisinde açığa kavuşacaktır. Burada basın karşısında ilk kez söylüyorum. Eğer buraya Üniversite Kampüsü getirebilirsek, adını Hacı İbrahim İzmirlioğlu Kampüsü koymak istiyorum. Bu kentin kendisine bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum”, şeklinde konuştu..

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 15 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 17 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 14 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 1 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 15 saat 58 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !