14 o C Kdz. Ereğli

Adaylığını açıkladı... Gövde gösteri yaptı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, partisinin ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu bildirdi.

Siyaset 6 yıl 4 ay 22 gün 18 saat 4 dakika önce 1015

Haberi Paylaşın

Ocakcı, partinin Süleyman Seba Sokak’ta bulunan ilçe örgütünde düzenlediği ’adaylık toplantısında’ yaptığı konuşmada, 9 Aralık Cumartesi günü yapılacak İlçe Kongresi’nde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Hedefinin, Ereğli Belediye Başkanlığı’na kazanmak olduğunu belirten Ocakcı şu ifadeleri kullandı:
“Biz, seçime giderken de seçim bittikten sonra da hep biriz ve beraberiz. Kimse bunu unutmasın. Buradan sesleniyorum Cumhuriyet Halk Partisi devrimdir, direniştir, kuruluş ve kurtuluştur. Bunu herkes bilsin.
Hedef “Ereğli Belediyesi”
Cumhuriyet Halk Partisi demek, canını hiçe sayıp toprağın altında yatan Kuva-yi Milliye gibi olmaktır. Karşınıza çıktığım ilk günkü heyecan ve geçmişten bugüne vermiş olduğumuz mücadelenin kazanımlarından aldığım cesaret ile daha güçlü bir örgüt için ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Hepimiz farkındayız ki 2018 ve 2019’da ülke kaderinin oylanacağı seçimler olacak. Ya bu meretlerden silkinip kalkacağız ya da zorlanacağımız anlar yaşayacağız. Bu nerenle, Karadeniz Ereğli’den başlamak üzere elimizi taşın altına koymaya devam etmek istiyoruz. Kardeşlik, birlik, beraberlik duygusundan ayrılmayarak yolumuza devam edeceğiz. 2019’a giderken siyasi beklentiler artık önemli değildir. Hatta bu kritik dönemde anlamı da yoktur. İlk söylenmesi gereken şey Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı’nın ve genel seçimleri CHP’nin kazanmasıdır. Partimizi zedelemek isteyenler amaçlarına ulaşmasına izin vermeyeceğim. Bunu, buradan söylüyorum herkes bilsin.
“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”
Belediye başkanlığı ya da milletvekilli için bu yola çıkmıyoruz. Biz, partimizin iki yıl daha başarısı için ilçe yönetimine talibiz. Belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi talebimiz yok, olmayacaktır. Bizim yolumuz bellidir. Koltuğa oturmak önemli değildir, belediyeye kazanıp Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını o belediyeye dikmek önemlidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalanması ile başardığımızı anlayacağız.
Ereğli ilçe başkanlığına bu duygu ve düşünceler ile kongrede adayım. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte hedeflerimizi gerçekleştirmek için durmadan çalışacağımıza söz veriyorum. Her bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesine, emek ve gayretlerinden dolayı her bir yönetici arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ’hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar’ sözünden yola çıkarak bu anlayışla çalışarak aday olacağımızı açıklıyoruz.”

-Haberin içinden-

*Ocakcı’ya destek olan partiler, açıklamanın yapılacağı andan saatler öncesinde parti binasına geldiler.
*Ocakcı, yapacağı açıklamalar sırasında, kalabalık nedeniyle zorlandı. Parti binası içine sığmayan partililer, dışarıda beklediler.
*Ocakcı, açıklamaların ardından tebrikleri kabul etti, gazetecilere toplu pozlar verildi.
*Öte yandan, partinin ilçe kongresinin, 9 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’da Gülüç Belediye Düğün Salonunda yapılacağı kaydedildi.

Adaylığını açıkladı... Gövde gösteri yaptı!

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 22 saat 30 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 23 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 17 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 17 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 11 saat 36 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
22 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 19 saat 43 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 15 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 20 saat 50 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !