13 o C Kdz. Ereğli

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 1 ay 1 gün 21 saat 2 dakika önce 985

Haberi Paylaşın

Yurt genelinde olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de de seçmen; belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti-gidiyor. Türkiye’de yaklaşık 57 milyon seçmen bulunuyor.
Alınan bilgiye göre, siyasi parti adaylarının aylar öncesinden itibaren yürüttükleri propaganda dönemi dün itibari ile bitti. Bugün ise seçmen, beş yıl için yerel yönetici olacak isimleri belirlemek için sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanma noktalarına gitti.
Karadeniz Ereğli'de Belediye Başkanı olmak isteyen isimler AK Parti'den Erol Şahin, BBP’den Hüseyin Uysal, DSP’den Burak Müftüoğlu, CHP'den Halil Posbıyık, İYİ Parti'den Ali Kaya, MHP'den Talat Şeker ve Saadet Partisi'nden Gökhan Göktaş olmuştu.
Seçim sandıkları akşam 17.00'de kapanacak ve sayıma geçilecek. Seçim yayın yasakları saat 21.00'de sona erecek. Yüksek Seçim Kurulu, duruma göre seçim yasakları daha önceki saatlerde de kaldırabilecek.
ADAYLAR OYLARINI KULLANDI
Öte yandan, sonucu en az seçmen kadar merakla bekleyen belediye başkan adayları da aileleri ile birlikte oylarını kullandılar.
Haber yayına hazınlandığı anda; AK Parti’den Erol Şahin ile İYİ Parti’den Ali Kaya İzmirlioğlu İlkokulu’nda, Hüseyin Uysal Nimet İlkokulu’nda, Sadet Parti’den Gökhan Göktaş Cumhuriyet Halk Evlerinde, DSP’den Burak Müftüoğlu Kadri Yılmaz Lisesinde, CHP’den Halil Posbıyık Kestaneci Mahallesi İbrahim İzmirlioğlunda oyunu kullandı. MHP’den Talat Şeker ise Kepez İzmirlioğlu İlkokulun'da oyunu kullanacak.
Oylarını kullanan adayların ortak sözleri ise “Türkiye’ye ve Ereğli’ye hayırlı olsun” oldu.

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 15 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 13 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 19 saat 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 18 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 13 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 17 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
18 saat 40 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 21 saat 7 dakika önce KAZA ; 2 YARALI