Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Yurt genelinde olduÄŸu gibi Karadeniz EreÄŸli’de de seçmen; belediye baÅŸkanı, il genel ve belediye meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti-gidiyor. Türkiye’de yaklaşık 57 milyon seçmen bulunuyor.
Alınan bilgiye göre, siyasi parti adaylarının aylar öncesinden itibaren yürüttükleri propaganda dönemi dün itibari ile bitti. Bugün ise seçmen, beş yıl için yerel yönetici olacak isimleri belirlemek için sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanma noktalarına gitti.
Karadeniz EreÄŸli'de Belediye BaÅŸkanı olmak isteyen isimler AK Parti'den Erol Åžahin, BBP’den Hüseyin Uysal, DSP’den Burak MüftüoÄŸlu,  CHP'den Halil Posbıyık, Ä°YÄ° Parti'den Ali Kaya, MHP'den Talat Åžeker ve Saadet Partisi'nden Gökhan GöktaÅŸ olmuÅŸtu.
Seçim sandıkları akÅŸam 17.00'de kapanacak ve sayıma geçilecek.  Seçim yayın yasakları saat 21.00'de sona erecek. Yüksek Seçim Kurulu, duruma göre seçim yasakları daha önceki saatlerde de kaldırabilecek.
ADAYLAR OYLARINI KULLANDI
Öte yandan, sonucu en az seçmen kadar merakla bekleyen belediye başkan adayları da aileleri ile birlikte oylarını kullandılar.
Haber yayına hazınlandığı anda; AK Parti’den Erol Åžahin ile Ä°YÄ° Parti’den Ali Kaya Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu’nda, Hüseyin Uysal Nimet Ä°lkokulu’nda, Sadet Parti’den Gökhan GöktaÅŸ Cumhuriyet Halk Evlerinde, DSP’den Burak MüftüoÄŸlu Kadri Yılmaz Lisesinde, CHP’den Halil Posbıyık Kestaneci Mahallesi Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlunda oyunu kullandı. MHP’den Talat Åžeker ise Kepez Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulun'da oyunu kullanacak. 
Oylarını kullanan adayların ortak sözleri ise “Türkiye’ye ve EreÄŸli’ye hayırlı olsun” oldu.

 

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo