13 o C Kdz. Ereğli

ADAY GÖSTERİLEN UZUN'DAN İLK AÇIKLAMA

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 3 ay 21 gün 7 saat 58 dakika önce 803

Haberi Paylaşın

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Alaplı Belediye Başkan Adayı gösterilen Celil Uzun açıklamalarda bulundu.
Uzun, yayınladığı teşekkür mesajında kendisini bu göreve layık görenleri utandırmamak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Belediye başkanı olması durumunda halka kapılarının açık olacağını ifade eden Uzun, şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a takdirleri ve teşkilatımızın her bir kademesine destekleri için teşekkür ediyorum. Aday adayı olarak çıktığımız bu yola 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar aday olarak devam edecek ve hemşerilerimizin teveccühüyle inşallah Alaplı Belediye Başkanı olacağım.
"Alaplı’nın sorunlarını yakinen bir İnşaat Mühendisi olarak, tecrübelerimle bu görevi yapmaya ehil olduğumu düşünüyorum. Dürüstlük ve adalet ön planda olacak, herkese eşit hizmet edeceğiz. Halkın öncelikli sorunlarını tespit edip, ona göre çözüm üreteceğiz, şehrimizi sosyal ve kültürel alanda gelişimini sağlayacağız. Yıllardır Alaplı’dayız, Zonguldak'ımız için çalıştık. Şimdi de hep birlikte yine Alaplı’mız için çalışacağız. İnşallah güzel hizmetler yaparız ve bizi buraya getirenleri başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizi bu göreve layık görenleri utandırmayız. Yerel Yönetimlerin üstadı Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın işaret ettiği gibi gönül belediyeciliğini esas alarak önce millet önce memleket diyecek ve bu doğrultuda hareket edeceğiz. Gönüllerde yer almak için var gücümüzle çalışacak ve dualarına talip olduğumuz Alaplı'yı birlikte yöneteceğiz ve Alaplı'da birlikte yaşayacağız. Seçim çalışmalarımızı teşkilatımızın her bir kademesiyle omuz omuza vererek ilk günkü aşkla gerçekleştireceğiz. Bu ilçenin bir yaşayanı olmaktan duyduğum gururu perçinleştirmek istiyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 27 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
18 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 6 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 33 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 7 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 16 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI