13 o C Kdz. Ereğli

ADAY ADAYI CİĞER, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

23 yıllık öğretmenlik mesleğinden istifa ederek Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olan Yaşar Ciğer, “belediye başkanı olursam; belediye süresince ekonomiyi iyi kullanan bir başkan olmayı planlıyorum. Şehrin motivasyonunu yükseltmeyi istiyorum” dedi.

Siyaset 5 yıl 5 ay 9 gün 8 saat 35 dakika önce 1252

Haberi Paylaşın

Mahalli Seçimlerde Ereğli Belediyesini isteyen AK Parti’nin aday adayı Yaşar Ciğer, Ereğli FM’e gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, işin sonunda kim aday gösterilirse gösterinsin o ve parti adına çalışacaklarını söyledi. 23 yıllık öğretmen Yaşar Ciğer, kendisinin aday gösterilmesi durumunda ise projelerinin hazır olduğunu anlatarak şu sözlerle konuştu:
“BİRÇOK PROJEMİZ HAZIR”
“Partimiz kimi aday gösterirse cansiperane çalışarak belediye başkanlığını almaya çalışacağız. Ereğli fiziki, donamımı, kültürü ve insanı ile çok güzel bir şehirdir. Özellikle bu dönem ile ilgili birçok projemiz hazır. Ama aday adaylığından adaylığa geçtiğimde bu projeleri basında ve kamuoyu ile paylaşacağız. Daha doğrusu Ereğli’ye öncelikle insan odaklı projeler yapmayı, herkes tarafından da kullanılabilir projeler yapmayı planladık. Açık söyleyeyim; aday olduktan sonra hem kendi arkadaşlarını projelerinden hem de rakip ya da farklı anlayışlardan kullanılabilir proje olduğunda bunlardan da almayı düşünüyoruz.
UÇUK PROJELER YOK!
Özellikle proje yaparken uçuk, şehrin üzerinden geçen ya da yapılması zor olan projelere kesinlikle yaklaşmayacağız. Günün koşullarında ekonomiyi dikkate alarak şehrin de yapısına uygun projeler yapacağız. Bunların içinde çevre, trafik, sağlık, spor, gençler ve yaşlılar olacak. Bu projeler hayata sokulurken insan odaklı olacağız.
MOTİVASYONU YÜKSELTMEK İSTİYOR
Ereğli hepimizindir. Burada doğduk ve burada yaşıyoruz. Yine burada öleceğiz ve mezarımızda buraya konulacak ama bizden sonrakilere iyi bir şehir bırakmamız lazım. Bunun için aday oluruz olmayız o ayrı konu ancak bu şehre bir borcu var. Enerjimizi yüksek tutup birlikte çalışmalıyız. Basın, esnaf ve diğer meslek guruplarının hepsi ile etkileşim içinde olacağız. Belediye başkanı olursam; belediye süresince ekonomiyi iyi kullanan bir başkan olmayı planlıyorum. Şehrin motivasyonunu yükseltmeyi istiyorum.”

ADAY ADAYI CİĞER, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 14 saat 33 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 5 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 12 saat 46 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 9 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 3 saat 39 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 14 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 11 saat 40 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 12 saat 51 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !