Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADANA SICAĞINDA YENİ SEZON HAZIRLIĞI !

ADANA SICAÄžINDA YENÄ° SEZON HAZIRLIÄžI !

Nejat Bakan, yeni sezon hazırlıklarına başladı.


Adana’nın tek Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Bitexen Adana Ä°dmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan, “Türkiye’de 130 tane kadın futbol takımı var. Hanımıyla çalışan tek teknik direktör benim” diyerek, eÅŸine olan güven ve saygısını dile getirdi.

Elli yıldır futbolun içinde olduÄŸunu belirten Bakan, 1974 yılında Fenerbahçe Kulübü BaÅŸkanlarından Aziz Yıldırım ile de Düzcespor’da futbol oynayan bir isim. EÅŸi Melahat Bakan’ın görev aldığı takımlarda yönetici olarak kendisine yardımcı olduÄŸunu belirten Teknik Direktör Nejat Bakan, “EÅŸim olmadan asla kadın futbol takımlarını çalıştırmam. Bu noktada prensiplerim var. Disiplinliyimdir. Åžimdiye kadar 2 binin üzerinde kadın futbolcu ile çalıştım. Kimse Nejat Hoca kötü diyemez. Nejat Bakan’ın aÄŸzından kötü bir söz çıktığını duyan olmamıştır. Benim olduÄŸum yerde saygı, sevgi, efendilik olur. Bu yaşıma kadar sigara ve alkol içmedim. Gençlere örnek olmaya çalıştım” diyerek, kendisine teslim eden genç kızların sorumluluÄŸunu üstünde hissettiÄŸini ifade etti.

“AFRÄ°KALILAR, ERKEK GÄ°BÄ° FUTBOL OYNUYOR”

Kadın futbolunda Afrikalı oyuncuların üstünlüğünün tartışılmaz olduÄŸunu belirten Bitexen Adana Ä°dmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan, “Åžu ana kadar aramıza katılan yabancı oyuncularımız Afrika kökenli. Çok araÅŸtırdık. Kadın futbolunda Afrikalı oyuncular yürekli ve cesaretliler. Rus’u, Amerikalısı çok nazik. Afrikalılar öyle deÄŸil. Erkek gibi futbol oynuyorlar. Metin Taylancı 30 yıldır bu kulübün baÅŸkanlığını yapıyor. Tecrübeli bir isim” ÅŸeklinde konuÅŸarak, BaÅŸkan Taylancı’nın bir teknik direktör kadar bilgi ve deneyime sahip olduÄŸunu iddia etti.

“ÃœST SIRALARI ZORLARIZ”

Deprem vesilesiyle takımın dağıldığını, eski oyunculardan çok azının kulüpte kaldığını belirten Teknik Direktör Bakan, yeni bir takım oluÅŸturmaya çalıştıklarını söyledi. Yabancı kotasının 7+3 olarak belirlendiÄŸini de belirten Bakan, “Günde çift idman yapıyoruz. Åžu ana kadar, Nejerya’dan 3, Gine’den 1, Fas’tan 1, Kamerun’dan 1, Kongo’dan 1 ve FildiÅŸin’den 1 oyuncumuz aramızda. Oyuncularımız fizik ve tecrübe bakımından üst seviyede. Bu kadro ile üst sıraları zorlayacağımızdan emin olabilirsiniz” diyerek, ligin flaÅŸ takımı olacaklarını iddia etti.

Ekim ayına daha uzun bir süre olduÄŸunu belirten Bakan, transferde iÅŸi sıkı tuttuklarını belirterek, “Aramıza katılan oyuncularımızın performanslarını takip ediyorum. Aramıza yeni gelenler de olabilir, gidenler de. Åžu anda hiçbir futbolcumun yeri garanti deÄŸil. Oyuncularımız da zaten bunun bilincinde. Antrenmanlarda çok istekli ve azimli çalışıyorlar” diyerek, acele etmediklerinin altını çizdi.

“LÄ°GÄ° ÇOK Ä°YÄ° BÄ°LÄ°YOR”

BaÅŸkan Metin Taylancı’ya transfer konusunda güveninin tam olduÄŸuna vurgu yapan Bitexen Adana Ä°dmanyurdu Teknik Direktörü Nejat Bakan, “Kadın futbolunda 30 yıllık tecrübesi var. Bu az bir zaman deÄŸil. Ligi de çok iyi biliyor, oyuncuları da tanıyor. Birlikte kafa kafaya verip en iyi transferi yapmak istiyoruz” diyerek, Adana’yı çok sevdiÄŸini, halkın da bu takıma sahip çıkması gerektiÄŸini söyledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo