Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADALET İSTİYORLAR!!

ADALET İSTİYORLAR!!

58 GÜN SONRA ÖLDÜ; O’NUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN DIŞARIDA!


-ÖZEL HABER-

Karadeniz Ereğli’de, pazar alışverişini yapıp evine döndüğü sırada yaya geçinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan Zülfiye Aldırmaz, yoğun bakımda geçen 58 günün ardından hayata gözlerini yumdu. Gözü yaşlı yakınları ise O’nun ölümüne neden olan 21 yaşındaki sürücünün ceza almamasına tepki gösterdi.
Alınan bilgiye göre, Ramazan ayının birinci gününe denk gelen 6 Mayıs’ta, alışveriş ihtiyacını tamamlayan 54 yaşındaki Zülfiye Aldırmaz evinin yolunu tuttu. Aldırmaz’a, Kepez Mahallesi Solak Yolayrımı’nda yaya geçidinde yolun diğer tarafına geçeceği sırada 21 yaşındaki Onur Ali M. idaresindeki 34 PB 5379 plakalı araç çaptı.
Ağır yaralanan talihsiz kadın önce Özel Echomar Hastanesi, sonra B.Ü Araştırma Hastanesi ve buradan da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Zülfiye Aldırmaz, buradaki yoğun bakım ünitesinde 58 gün boyunca yapılan tüm müdahalelere karşın bugün hayata gözlerini yumdu.
ACILI EŞ: “ADALET İSTİYORUZ”
Aldırmaz’ın yakınları, talihsiz kadının cenazesini teslim almak gittikleri Safa Camisi Ereğli Belediyesi Morg ve Cenaze Hizmetleri Birimi’nde, karşılaştıkları duruma isyan etti.
Üzüntüsü nedeni ile ayakta durmakta güçlük çektiği görülen gözü yaşlı Murat Aldırmaz, hayat arkadaşı Zülfiye Aldırmaz’a çarpan kişinin eline/kolunu sallayarak dolaştığını söyledi. Ereğli FM’e konuşmasında “adalet” istediğini belirten Murat Aldırmaz, şöyle dedi:
“Acımızın tarifi yok. Çarpan kişi ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı. Bizi bir gün dahi aramadı, ‘geçmiş olsun’ demedi. ‘Bir hata yaptım, üzgünüm’ demek için bizi bir kere bile aramadı. Eşime yaya geçidinde çarptı. Tutuklanmasını istiyorum. Adalet istiyorum.”

AĞABEY: HAK YERİNİ BULSUN
Ağabey Selahattin Erdoğan ise kardeşi Zülfiye Aldırmaz’ın ölümüne sebep olan Onur Ali M. hakkında yargı sürecinin başlatılmadığını öne sürdü. Buna gerekçe olarak ise 58 gün boyunca bilinci kapalı şekilde olan Zülfiye Aldırmaz’dan ifade alınamaması gösteren Erdoğan, şu sözlerle konuştu:
“Konuşup vekaletini alamadılar. Çünkü kendi değildi ve imzası alınamayınca, çarpan kişi hakkında müdahale yapılamadı. Biz sadece adalet istiyoruz, hak yerini bulsun. Yetkililerden adalet istiyoruz. Çarpan kişi hakkında dışarılarda rahatça gezdiğini söylüyorlar bize. Bir kere olsun yanımıza gelip ‘bu kazaydı. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Geçmiş olsun’ demedi. Kişinin yakalanmasını ve ceza almasını istiyoruz.”

TOPRAĞA VEDİLDİ
Yakınları tarafından gözyaşları ile teslim alınan merhume Zülfiye Aldırmaz’ın cenazesi, cenaze aracına konuldu. Aldırmaz, bugün (4 Temmuz) ilçeye bağlı Hacıuslu Köyü’nde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığındaki aile kabristanına defin edilecek.

 

ADALET İSTİYORLAR!!

58 GÜN SONRA ÖLDÜ; O’NUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN DIŞARIDA!

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
kızgın3
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Serife Yıldız Agca

04 Temmuz 2019 - 17:24

Mekanı cennet olsun adalet yerini bulur insallah

Fedime Celepci

04 Temmuz 2019 - 17:24

Allah rahmet eğlesin cok iyi bir abla idi çok üzüldüm Ailesine sabirlar versin

Muharrem Atar

04 Temmuz 2019 - 17:24

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo