Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Adalet Bakanlığı Yetkilileri Zonguldak’a Geldiler!.

Adalet Bakanlığı Yetkilileri Zonguldak’a Geldiler!.

Zonguldak’a gelen Adalet Bakanlığı MüsteÅŸar Yardımcısı Kocaman ile beraberindeki heyet, Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) EÄŸitim Ocağı’nı gezdi.

Ankara’dan gelen yaklaşık 10 kiÅŸilik bakanlık yetkilisi, madenci ceketi ve çizmesi giyip, baret takarak ocaÄŸa indi. 

TTK Maden Yüksek Mühendisi Sefa Elibol, taş kömürü ocaklarının jeolojik yapısı ve çalışma koşullarının yanı sıra iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında ziyaretçilere bilgi verdi.

Yaklaşık 1 saat süren maden ocağı gezisinin ardından aynı alanda yer alan ve yapımı süren Maden Müzesi’ni de ziyaret eden bakanlık yetkililerine, yapılan çalışmalar anlatıldı.

MüsteÅŸar Yardımcısı Kocaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, maden işçilerinin emeÄŸine saygı duyulması gerektiÄŸini belirterek, "Maden ocağını ziyaretimizde oldukça bilgilendik. Burada çalışan insanlara yaptıkları iÅŸ dolayısıyla saygı duyuyoruz. Gerçekten çok zorlu bir görev yürütüyorlar. Maden işçilerinin ülkemize katkıları Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren çok büyük. Tüm maden işçilerine ve çalışanlarına kolaylık diliyoruz." diye konuÅŸtu. 

Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hüsnü Hakan Yağız da maden ocaklarında emek yoÄŸun çalışıldığını vurgulayarak, "Burada çalışan insanların hakları hiçbir zaman ödenmez." dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo