19 o C Kdz. Ereğli

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR !

Kdz. Ereğli Özel Polinom Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Temsilcisi Kerem Sağır, Ereğli FM`e konuk oldu.

Gündem 1 yıl 3 ay 16 gün 11 saat 19 dakika önce 1527

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Özel Polinom Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Temsilcisi Kerem Sağır, Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu ile Devri Alem Programının canlı yayın konuğu oldu.

“Türkiye’nin en iyi çıkış yapan eğitim kurumu ve olanaklarını Ereğli ve çevresi ile buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Sağır, “Polinom’da Ultra Vip Eğitim, Poli Analiz ile Kişilik ve Meslek Testi, Poli4K ile Video Tekrar Dersleri, Polikoç ile Haftalık Aylık Takip, Poliplus ile Kişiye Özel Soru Bankası, Polikütüphane ile 400 bin Soruluk Havuz, Polideneme Kulübü ile Yıllık 60 Deneme, Polionline, Sömestr Tekrar Kampı ve Tercih Poli analiz sistemi ile her öğrencinin çalışma şeklini belirleyip, deneme sınavı ile eksiklikleri görüp çalışma planı belirlediklerine vurgu yaparak, “Öğrenciler koçluk hizmeti alıyor. Veli rehberlik sistemi üzerinde çalışıyoruz.”dedi.

Sağır, “Bir dönemde 60 deneme . 80 saat özel ders. Poli video ile tekrar dersleri. 400 bin soruluk havuz. Tüm konuların tek tek anlatımı. Eğitimde yüz yüze eğitimi ve dijital platformu birleştiriyoruz. Açılışa özel Avantajlı fiyatlarımız var. Velilerimiz avantajlı fiyatlarımız ile artık eğitime servet ödemeyecek.”şeklinde konuştu.

BURSLULUK SINAVI 27 MAYIS’TA

Sağır Polinom’da Bursluluk Sınavının ülke genelinde olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de de 27 Mayıs’ta gerçekleşeceğini söyledi.Sağır, Sınav birincisine 3 % 100 ikincisine % 50 üçüncüsüne ise % 25 burs olanağı sağlanacağını da ifade etti.

EN BÜYÜK DÜŞMAN HEYECAN VE STRES

Sağır, “Ölçü sadece sınav değildir, çocuklar bir sınavdan daha değerlidir.” İfadesini kullandığı canlı yayında, “ Ne kadar çok soru o kadar çok pratik. Ailelerde en az çocuklar kadar stresli olabiliyor. stresten uzak dursunlarki çocukları rahatlatsın. Sınavın kilit noktası çalışmaktır. Aile ve eğitimciler destekleyec, Biraz kadercide olmamız gerekiyor. Kaygı yüksek olursa hata çok olur.”ifadelerine de yer verdi.

ERKEN KAYIT AVANTAJI

Sağır erken kayıtlar için Müftü Mahallesi Yazar İlhami Soysal Caddesindeki 3 nolu binanın birinci katında hizmete giren Polinom Eğitim Kurumlarına bizzat müraacat edilebileceği gibi (0372) 323 60 60 ve (0501) 063 04 67 nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabileceğini söyledi.

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 10 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 16 saat 52 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 15 saat 52 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 9 saat 57 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 6 saat 7 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 15 saat 27 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 14 saat 52 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 17 saat 29 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 13 saat 14 dakika önce EREĞLİ'DE 6 KİŞİ GÖZALTINDA