Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR !.

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR !.

Türkiye’nin en köklü ve güçlü firmalarından biri olan Yataş’ın kurumsal mağazası Akçakoca’da açıldı.


Mobilya, uyku ürünleri ve Aksesuar’da Türkiye’nin en köklü ve güçlü firmalarından biri olan YataÅŸ’ın kurumsal maÄŸazası Akçakoca’da açıldı.

Akçakoca Yeni Mahalle’deki maÄŸazasının açılışına Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Åženol Yazgan ve Yüksel Yılmaz, ABÄ°TAÅž Genel Müdürü Hakan ÖztaÅŸ,  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Mehmet Nazım Pazvant,  Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Esvet SarıoÄŸlu,  Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ömer Ezer ve  Akçakoca Müftüsü Ahmet Kuru’nun da aralarında bulunduÄŸu çok sayıda tanınmış sima ve davetliler katıldı.

Ä°ÅŸ yeri sahibi Murat Özdemir, açılışa iliÅŸkin yaptığı açıklamada, “Akçakoca’mıza hayırlı olsun. Böyle bir markayı Akçakoca’ya kazandırdığımız için gurur duyuyoruz. Yatak, baza, ev tekstili, yastık, yorgan nevresim çeÅŸitleri ve diÄŸer ürünlerimizle  halkımızın hizmetindeyiz. Açılışa özel kredi kartına peÅŸin fiyatına 9 taksit kampanyamız   ve  TC kimlik numarası ile taksitlendirme olanaklarımız var.  Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teÅŸekkür ederiz.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo