Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACİLDE KAVGA KAMERADA !.

ACİLDE KAVGA KAMERADA !.

Ereğli`de hastane acil servisinde yaşana tartışma kameralara yansıdı. Hastane çalışanı ve hasta yakını arasında ki tartışma karakolda bitti.


Olay ilçede faaliyet gösteren özel hastanede meydana geldi. İddiaya göre eşi ile birlikte hasta olan çocuklarını özel hastaneye getiren C.D., doktorun yanında ki yardımcısı Ç.K. nin kendisine‘Doktorun yoğunluktan dolayı olmadığı ve biraz beklemeleri gerektiğinin söylenmesi üzerine Ç.K. ile tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışma kısa sürede büyüdü. Araya giren vatandaşlar C.D. yi uzaklaştırmak istedi. Ancak bu kezx de Ç.K. ile C.D. nin eşi tartışmaya başladı. C.D. bir kez daha Ç.K. nin yanına gelerek sözlü tartışmaya devam edince özel güvenlik görevlisi ve vatandaşlar C.D. yi hastane dışına çıkarmaya çalıştı.

Yaşanan olayın ardından hastaneye gelen polis, iki tarafı da ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü. İki tarafında birbirinden şikâyetçi olduğu olayda, Ç.K. nin psikolojisinin bozulduğu gerekçesi ile 3 gün rapor aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Özer ürkmez

17 Ocak 2020 - 08:51

Doktorların yanındaki yardımcılar bir havalı bır havaliki sanki doktor onlar hastane onlardan soruluyor

Yorum Yazın

Canlı Radyo