Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACİL ÖNÜNDE İSTİKLAL MARŞI !.

ACİL ÖNÜNDE İSTİKLAL MARŞI !.

İlçe de saatler 21.00`i gösterdiğinde, sağlıkçılar acil önüne halk balkonlara çıktı.


Ereğli’ de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıldönümünde P333 TCG Tufan Hücumbotu Denizden, Polis ve vatandaşlarda karadan saatler 21.00’i gösterdiğinde İstiklal Marşı’nı okudu.

 

Bu sene 100. Yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Koronavirüs nedeni ile etkinlikleri iptal edilmişti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, etkinliklerin iptal edilmesine karşılık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıl coşkusunu halkın evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı’nı okumaya davet etmişti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un bu çağrısı sonrasında 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı P333 TCG Tufan Hücum botu mürettebatı, demir attıkları Ereğli sahil bandında önce saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşını okudu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri ise Hükümet Kavşağında görevli oldukları alanda önce Saygı duruşu ardında da İstiklal Marşı’nı okudu.

Şok sayıda vatandaş saat 21.00’de cep telefonun ışıklarını yakarak balkonlarına çıktı İstiklal Marşı okudu.

Sağlıkçılar Acil önünde İstiklal Marşı’nı okudu…

 EreğliDevlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları Acil servis önünde 23 Nisan etkinliğinde İstiklal Marşı’nı okudular.

Hastanede nöbet tutan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları, tüm yurtta olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı saat 21.00' da İstiklal Marşı’nı okuyarak kutlamaya katıldılar.

ACİL ÖNÜNDE İSTİKLAL MARŞI !.

İlçe de saatler 21.00`i gösterdiğinde, sağlıkçılar acil önüne halk balkonlara çıktı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo