Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACİL EYLEM PLANI!..

 ACÄ°L EYLEM PLANI!..

Dünya SaÄŸlık Örgütü, Türkiye’de geçen yıl hayata geçirilen ve baÅŸarılı sonuçlar alınan "UyuÅŸturucuyla Mücadele Acil Eylem Planı"nı, model olarak üyelerine tavsiye etme kararı aldı.

Alınan bilgiye göre, geçen yıl kasım ayında yayınlanan BaÅŸbakanlık genelgesiyle Aile ve Sosyal Politikalar, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gençlik ve Spor, İçiÅŸleri, Gümrük ve Ticaret, Milli EÄŸitim ve SaÄŸlık bakanlıkları ile ilgili diÄŸer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluÅŸlarının katılımıyla uyuÅŸturucu ile mücadele politikalarına yön verecek "UyuÅŸturucuyla Mücadele Acil Eylem Planı" hazırlandı.

Plan kapsamında bir yıllık sürede emniyet güçlerince uyuÅŸturucu satışıyla mücadele tedbirlerinin yanı sıra toplumsal farkındalık, talebin azaltılması, bağımlıların tedavileri ve rehabilitasyonu, sosyal uyum, tedavi merkezlerinin güçlendirilmesi gibi birçok baÅŸlıkta kararlı adımlar atıldı. "Narkotim" projesinden, danışma birimleri ve tedavi merkezlerine kadar gerçekleÅŸtirilen faaliyetlerle uyuÅŸturucuyla mücadelede önemli yol katedildi. 

Dünya SaÄŸlık Örgütü, bir yılda baÅŸarılı sonuçlar alınan "UyuÅŸturucuyla Mücadele Acil Eylem Planı"nı, model olarak üyelerine tavsiye etmeyi kararlaÅŸtırdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo