AÇIKLAMA YAPTILAR !

Neden" Hayır" dediklerini açıkladılar.
CHP’den istifa eden 8 belediye meclis üyesi bir basın bildirisi yayınlayarak; Kdz.EreÄŸli sahil bandındaki 7 adet restaurant’ın satışına neden ‘hayır’ dediklerini açıkladı. Meclis üyeleri; “Kamuya ait olanın,kamuda kalması gerektiÄŸine inanıyoruz”, dedi.
AÇIKLAMA ŞÖYLE;
Bizler, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin bağımsız meclis üyeleri olarak, geçmiÅŸte CHP çatısı altında yürüttüğümüz görevimize bugün de aynı inanç ve sorumlulukla devam etmekteyiz.
Her ne kadar partimizden istifa etmiş olsak da yüreğimiz hala CHP'nin evrensel değerleriyle atmaktadır. Adımızın bir yerlerde yazılı olup olmaması bu gerçeği değiştirmez.
Geçen bir yıllık görev süremiz boyunca, kentimizin ve halkımızın yararına olduÄŸuna inandığımız her kararda ‘evet’ oyu kullandık. Ofis yolu üzerindeki 7 adet belediyemize ait, yani tüm halkımıza ait taşınmazın satışına dair teklife ise aynı ilkesel duruÅŸ ve görüşler ile karşı çıktık ve ‘hayır’ dedik.
Belediyemizin içinde bulunduğu mali zorlukların farkındayız. Bu sıkışmanın; merkezi iktidarın özellikle muhalefet belediyelerine dönük ayrımcı tutumlarından, keyfi kaynak kesintilerinden ve mevzuat eliyle uygulanan idari baskılardan kaynaklandığını biliyoruz. İktidarın, muhalefet belediyelerinin hareket alanını her geçen gün daraltarak hizmet üretmesini zorlaştırdığı, ardından da ortaya çıkan bu tabloyu siyasal bir avantaja dönüştürmeye çalıştığı bir süreçle karşı karşıyayız.





İlk Yorumu Siz Yazın!