Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AÇIĞA ALINDI!.

AÇIĞA ALINDI!.

Zonguldak’ta 112 Komuta Kontrol Merkezinde taÅŸeron firmada çalışan ambulans ÅŸoförü, uyuÅŸturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, dün akÅŸam mesai için komuta kontrol merkezine gelen ambulans ÅŸoförü T.Z’nin (36) durumundan şüphelenen mesai arkadaÅŸları, nöbetlerini devretmedi.

Bir süre sonra fenalaşan T.Z, mesai arkadaşları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede görevli doktorun T.Z’de uyuÅŸturucu kullanımına baÄŸlı komplikasyonlar saptaması üzerine durum polise bildirildi. Bu arada, T.Z’den idrar örneÄŸi alınmak istendiÄŸi sırada yerine baÅŸka bir arkadaşının numune vermeye çalıştığı belirlendi. 

Hastane polisinin gözetiminde idrar örneÄŸi alınmasının ardından T.Z, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince gözaltına alındı.Şüpheli, cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Ä°l SaÄŸlık Müdürü Bilal Cin, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili inceleme baÅŸlatıldığını söyledi. 

Söz konusu kişinin taşeron firmada şoför olarak çalıştığını belirten Cin, "Dün akşam nöbeti devralmak için geldiği sırada arkadaşları, durumundan şüphelenerek nöbeti devretmemiş. Rahatsızlanınca hastaneye kaldırılıyor. Doktorun şüphesi uyuşturucu kullanımı. Tahlillerin sonuçlarını bekliyoruz. Şoför hakkında inceleme başlatıldı. İnceleme sonucuna göre işlem yapılacak ve şoför de açığa alındı." ifadelerini kullandı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo