13 o C Kdz. Ereğli

ACI SON...

Müzik & Kültür Sanat 8 yıl 8 ay 1 gün 16 saat 26 dakika önce 2189

Haberi Paylaşın

Solomon Chau ve Jenn Carter’ın hikayesi pek çok genç aşığınki gibi başlamış. Tanışıp birbirleriyle vakit geçirdikten sonra sevgili olmaya karar veren çift evlenmeye karar vermiş. 2014 senesinin Aralık ayında Solomon rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında yapılan tetkikler sonucunda genç adamın kanser olduğu ortaya çıkmış. Doktorun tavsiyesi üzerine derhal ameliyata alınan Solomon’un karaciğerinden kanserli tümör alınmış ve takip eden tedavi sürecinden sonra genç adam tamamen iyileşmiş.

Tekrar sağlığına kavuşmasının mutluluğu ve heyecanıyla evlilik hazırlıklarına kaldıkları yerden devam eden çift, 2015 senesinin 17 Ağustos günü evlenmek için planlama yapmaya devam etmişler. Fakat çiftin coşkusu maalesef 2015 senesinin Mart ayına kadar sürmüş. Solomon’un kanseri tekrarlamış ve bu kez durum iç açıcı olmaktan çok uzakmış; genç adamın yalnızca birkaç aylık ömrü olduğu ortaya çıkmış.

Bu haberi alan çift her ne pahasına olursa olsun evlenmek istediklerini söylemişler. Bunun üzerine çiftin ailesi ve yakınları bu genç aşıkların birlikte kalan zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri ve hayallerindeki düğünü yaşayabilmeleri için harekete geçmiş. İnternet üzerinden topladıkları parayla Solomon ve Jenn için rüya gibi bir düğün organize eden yakınları, çiftin en büyük dileklerini yerine getirmiş. 11 Nisan 2015 tarihinde birbirlerine konuklarının önünde ’Evet’ diyen çiftten Solomon, yalnızca birkaç aylık ömrü kaldığını bilirken dahi, ’Hayatımın en önemli, en hatırlanası günüydü.’ Diye anlatmış düğün gününü.

Evli oldukları süre içinde birbiriyle 128 harika gün geçirmiş genç aşıklar. Chau, geçtiğimiz 17 Ağustos günü, yani tam da aslında evlenmeyi planladıkları gün hayata gözlerini yummuş.

Chau’nun ölümünden sonra Facebook hesabından şu satırları paylaşmış Jenn;

’Bunu yazıyor olmak kalbimi acıtıyor. Bugün , hayatımda tanıdığım en mükemmel insan, kanserle süren 8 aylık savaşından sonra vefat etti. Çok uzun ve çok zorlu bir savaştı, her şeyini verdi. İyimserliği ve espri anlayışı bütün bunların içinde akıl sağlığımızı korumamıza yardım etti. Sırf bu yüzden bile ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Son nefesine kadar savaştı ve doktorlar bile her seferinde ne kadar fazlasına katlanabildiğini inanamayan gözlerle izlediler. İçinde onun olmadığı bir dünya düşünmek istemiyorum, ama asla eskisi kadar güzel olmayacağı da aşikar.

Sol, beni ne kadar etkilemiş olduğunu asla bilemeyeceksin. Geçtiğimiz son aylarda bana tek bir günümüzü bile boşa harcamamız gerektiğini öğrettin bana. Bana sevginin, aşkın gerçekten ne olduğunu gösterdiğin için sana minnettarım. İnsanların çoğunun bir ömür boyu öğrenemediği şeyi biz 26 yaşımızda, birlikte öğrendik. Biz birlikte 60 sene daha yaşamalıydık ama Tanrı’ya birlikte geçirdiğimiz 8 mükemmel sene için müteşekkirim. Sen benim bir eşten isteyebileceğimden çok daha fazlasıydın, ve kalbim hep senindir. Julie’ye bizim için sarıl. Orada görüşürüz bebeğim.’

kaynak:http://www.radikal.com.tr/

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 23 saat 19 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 14 saat 31 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 21 saat 32 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 18 saat 36 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 18 saat 10 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 12 saat 25 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 22 saat 53 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 17 saat önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
17 saat 59 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 20 saat 26 dakika önce KAZA ; 2 YARALI