Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABERLER PEŞ PEŞE !.

ACI HABERLER PEÅž PEÅžE !.

Ereğli’de Yumurtaş ailesinin 4 ferdi Korona virüs sebebi ile hayatını kaybetti.


 

EreÄŸli’de YumurtaÅŸ ailesinin 4 ferdi Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybetti.

15 Ekim tarihinde Ä°tfaiye emeklisi Şükrü YumurtaÅŸ tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiÅŸti. Baba AfÅŸin YumurtaÅŸ ise oÄŸlundan 4 gün sonra 20 Ekim tarihinde tedavi gördüğü hastanede gözlerini hayata yummuÅŸtu. Anne Nihan YumurtaÅŸ’ta tedavi gördüğü devlet hastanesinde 24 Ekim tarihinde Koronavirüs sebebi ile yaÅŸamını yitirmiÅŸti. 

Babası AfÅŸin DemirtaÅŸ’a refakat ettiÄŸi Devlet hastanesinde Koronavirüse yakalanan Cihat DemirtaÅŸ’ta karantina altına alınmış ve 15 gün önce durumunun ağırlaÅŸmasının ardından Özel Anadolu hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. YoÄŸun bakıma kaldırılan ve entübe olan Cihat YumurtaÅŸ bugün sabah karşı yaÅŸamını yitirdi. 

CENAZESÄ°NDE GÖZYAÅžLARI SEL OLDU…

Özel Anadolu Hastanesi morgundan cenazesi alınan Cihat YumurtaÅŸ, cenaze namazı için Ali Molla Camisine getirildi. Cihat YumurtaÅŸ’ın oÄŸlu Barkın YumurtaÅŸ taziyeleri güçlükle kabul etti. Cihat YumurtaÅŸ, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ÅŸehir mezarlığında son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Bu arada 15 gün önce Korona dan annesi Gülizar Kapan’ı  kaybeden 38 yaşındaki Mustafa Kapan dan da acı haber geldi.

Öte yandan dünde Koronavirüs salgından Pembeciler Köyünden 84 yaşındaki Hasan S., Çayırlı köyünden 51 yaşında ki YaÅŸar G., BaÄŸlık Mahallesinden Hüseyin B., Ömerli Mahallesinden 87 yaşında ki Naip K. ve BaÄŸlık mahallesinden 52 yaşında ki AyÅŸe E. Hayatlarını kaybetti. 

Hayatını kaybeden 6 kiÅŸinin ölümleri kayıtlara Bulaşıcı hasatlık sebebi ile doÄŸal ölüm olarak geçti. Hayatını kaybeden 6 kiÅŸi alınan önlemler doÄŸrultusunda son yolculuklarına uÄŸurlandı. 

DiÄŸer yandan yaÅŸanan son ölümlerle birlikte ilçede Ekim Ayında hayatını kaybedenlerin sayısı 49’a bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısı ise 369’a yükseldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün14
şaşkın4
gülücük2
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo