13 o C Kdz. Ereğli

ACI HABERLER GELİYOR; ÇOCUKLARDAN BİRİ BULUNDU!

Kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset morga kaldırıldı

Çevre ve Yaşam 4 yıl 9 ay 8 gün 3 saat 48 dakika önce 1570

Haberi Paylaşın

Düzce’de meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılıp kaybolan 7 kişiden 3’üncüsünün de cesedi bulundu. Küçük bir kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset morga kaldırıldı.
Düzce’de 17 Temmuz günü meydana gelen sel felaketinde Akçakoca ilçesine bağlı Esmahım Köyü’nde yaşayan 4’ü çocuk 7 kişi kaybolmuştu. Kaybolan vatandaşları arama çalışmaları sırasında Esma Töngel'in cesedi, Esmahanım Köyü ile Uğurlu Köyü arasındaki dere yatağında, eşi Cengiz Yöngel'in ise Kıran deresi ile Melen çayının birleştiği yerde bulunmuştu. Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmaları sonrasında ise bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset, kimlik tespit çalışması için Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vali Dağlı haberi helikopterde aldı
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı sel felaketinde kaybolan 4 çocuktan birinin bulunduğunu bölgede arama çalışması yapan helikopterde olduğu sırada öğrendi. Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Dağlı, “helikopterde aldığımız habere göre bir tane çocuğumuz bulundu. Muhtemelen kız olduğu düşünülüyor. Çalışmalarımız gayet güzel bütün ekiplerimiz burada 700 personel 318 araç burada çalışma yapıyor. Arama ekibinde ise 234 personelimiz aktif olarak çalışıyor. Helikopter ve arama araçlarımız aktif olarak görev yapıyor" ifadelerini kullandı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 10 saat 38 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 5 saat 55 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 5 saat 29 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 3 saat 8 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 23 saat 44 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 10 saat 12 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 7 saat 51 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
3 gün 4 saat önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 8 saat 58 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !