Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER GELDİ

ACI HABER GELDÄ°

Ereğli`de meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücü Cem Türkoğlu hastanede hayatını kaybetti.


EreÄŸli'de meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücü Cem TürkoÄŸlu hastanede yaÅŸamını yitirdi.

 

Kaza 11 Eylül Cuma günü EreÄŸli Alaplı karayolu Tersaneler bölgesinde meydana gelmiÅŸti. YaÅŸanan olayda Cem TürkoÄŸlu’nun kullandığı 67 ABL 730 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiÅŸ, motosiklet sürücüsü ile birlikte yaklaşık 70 metre sürüklendikten sonra durmuÅŸtu. Kazada ağır yaralanan Cem TürkoÄŸlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine oradan da Bülent Ecevit Ãœniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma hastanesine sevk edilmiÅŸti.

 

Yaklaşık 6 gündür yoÄŸun bakımda hayat mücadelesi veren Cem TürkoÄŸlu’nun sabah saatlerinde yaÅŸam savaşını kaybettiÄŸi öğrenildi. Acı haberi alan Cem TürkoÄŸlu’nun ailesi gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. 

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI

EreÄŸli’de 11 Eylül AkÅŸamı geçirdiÄŸi Motosiklet kazası sonrasında ağır yaralanan ve 6 günlük yaÅŸam mücadelesini kaybeden 36 yaşında ki Cem TürkoÄŸlu Çiçekli köyünde saat 17.00’ de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Cenazeye Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Baba Hüseyin TürkoÄŸlu taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Cem TürkoÄŸlu dua ve göz yaÅŸları ile son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

ACI HABER GELDÄ°

Ereğli`de meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan sürücü Cem Türkoğlu hastanede hayatını kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo