Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER DEVREK’E ULAŞTI..

ACI HABER DEVREK’E ULAÅžTI..

Devrek ilçemizde  ÅŸehidimiz var.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi nufüsüna  kayıtlı Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut,  Hakkari’de  meydana gelen çatışmada ÅŸehit düştü...

Hakkari’nin Åžemdinli Ä°lçesi’ndedevam eden operasyonlarda yaralanan Devrek’in Yalnızca Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut’un (22) kaldırıldığı hastanede ÅŸehit oldu. Bir yıllık uzman çavuÅŸ Okan Korkut’un  cenazesi bugün Zonguldak Havaalanına getirilecek ve yarın topraÄŸa verilecek.

Hakkâri Åžemdinli’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda ÅŸehit olan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut’un Zonguldak’taki baba evinde yas var.

Devrek’te yaÅŸayan baba Necati ve anne Neriman Korkut’a, oÄŸullarının ÅŸehadet haberi, Ä°l Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Devrek Kaymakamı Yakup Güney ve Belediye BaÅŸkanı Mustafa Semerci tarafından verildi. Acı haberi almalarının ardından fenalaÅŸan ÅŸehit askerin annesi ve babası, evin önünde bekletilen ambulansla Devrek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Åžehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Åžehit Korkut’un, Tunceli’de vatani görevini yapmasının ardından 5 ay önce uzman çavuÅŸ olarak Hakkari’de göreve baÅŸladığı öğrenildi. Hakkâri’nin Åžemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada ağır yaralı hastaneye kaldırılan Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut, tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtu. 

 

 

* Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR, Hakkari’de ÅŸehit düşen Uzman ÇavuÅŸumuz Okan KORKUT ile ilgili yayınladığı baÅŸsaÄŸlığı mesajında ÅŸu ifadelere deÄŸindi.

“31 Mayıs 2016 Salı bugün sabaha karşı Hakkari’ nin Åžemdinli ilçesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada iki kahraman askerimiz yaralanmış ve acil olarak hastaneye kaldırılmışlardır. Askerlerimizden durumu ağır olan Devrekli kahraman hemÅŸerimiz Uzman ÇavuÅŸ Okan KORKUT yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen saat 05.40’da ÅŸehit olarak Hakkın rahmetine kavuÅŸmuÅŸtur.

Terör ve ona destek veren unsurlar hiçbir zaman amaçlarına ulaÅŸamayacaklardır. Bu milleti bölmeye, yıkmaya güçleri yetmeyecektir. Bizleri canları pahasına koruyan ÅŸehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın kardeÅŸliÄŸini, akrabalığını, yüzyıllarca süregelen kadim dostluÄŸunu bozamayacaklardır. Bir kez daha terörü, ona destek verenleri ÅŸiddetle kınıyor, ÅŸahsım ve milletim adına lanetliyorum.  

Åžehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, baÅŸta Zonguldak olmak üzere aziz milletimize sabır ve baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.” dedi.

 

* CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ,  Zonguldaklı Åžehit, Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut’u  bir mesajla anarak baÅŸsaÄŸlığı diledi.

DemirtaÅŸ’ın masajı şöyle:

“Hakkari Åžemdinli’de terör örgütü PKK ya yönelik operasyonda yaralanarak ÅŸehit düşen Devrek Ä°lçemizden Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan KORKUT kardeÅŸimize Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Türkiye’ye baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.

 

AKP iktidarının sıfır terör ile devraldığı ülkemiz bugün AKP’nin yanlış ve beceriksiz politikaları sonucu kan gölüne dönmüştür. Artık yeter diyoruz!.. Terörü ve teröre yardım ve yataklık yapanları lanetliyorum.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ersoy Hüseyin

31 Mayıs 2016 - 21:54

Ailesine sabir diliyorum basimiz sagolsun

Cevik Serafettin

31 Mayıs 2016 - 12:55

Aılerine. Baş. Sağlığı. Sabırlar.

Ekrem Gülsoy

31 Mayıs 2016 - 12:54

Allah rahmet eylesin sehitligini en ust rutbede kabul etsin insallah

Songül Özen

31 Mayıs 2016 - 11:02

Aynı bayrak altında biri mutlu diğeri mutsuzsa hatta, terör, gayri ahlaki yaşam tarzları olağanlaşmışsa iyi bir yönetimden nasıl bahsedilebilir?

Yorum Yazın

Canlı Radyo