Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ABDULLAH BOSTANCI HAYATINI KAYBETTİ

ABDULLAH BOSTANCI HAYATINI KAYBETTÄ°

Abdullah Bostancı yarın son yolculuğuna uğurlanacak.


 

EreÄŸli  Eski Vefa DerneÄŸi BaÅŸkanlarından EreÄŸli Devlet Hastanesinden Emekli Abdullah Bostancı (55)  hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, bir seminere katılmak üzere gittiÄŸi Ä°stanbul’da Tuzla’daki kızını evinde kalan Bostancı, bir süre sonra günümüz kronik hastalığı haline gelen öksürüğe yakalandı.

İlerleyen rahatsızlığı sırasında balgamından kan gelen Bostancı acil olarak Okan Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alındığı hastanede 2 gün (13 Ocak) entübe edilen Abdullah Bostancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün akşam saatlerine doğru hayata gözlerini yumdu.

DEVLET HASTANESÄ°NDE HELALLÄ°K ALINACAK

Merhum Abdullah Bostancı, hastanedeki iÅŸlemlerinin tamamlanmasının ardından EreÄŸli Devlet Hastanesi Morgu’na konulmak üzere Karadeniz EreÄŸli’ye yola çıkarıldı.

Yarın (16 Ocak), EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde düzenlenecek törenin ardından cenazesi Alaplı’nın Hüseyinli Köyüne getirilecek olan Merhum Bostancı vakti ileriki saatlerde belirlenecek olan cenaze namazı ardından köy mezarlığında topraÄŸa verilecek.

EreÄŸli FM ailesi olarak Merhum Abdullah Bostancı’ya Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı dileriz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo