Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

9’U TUTUKLANDI

9’U TUTUKLANDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Jandarma komutanlığı tarafından düzenlenen ikinci dalga uyuÅŸturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 15 kiÅŸiden 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli’de 9 Mart tarihinde okul önlerinde ve gençlerin yoÄŸun olarak bulunduÄŸu bölgelerde uyuÅŸturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheliler teknik ve fiziki takibe alınmış, EreÄŸli Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yapılan soruÅŸturmada, 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere sabah eÅŸ zamanlı operasyon yapılmıştı. Operasyon kapsamında 10 kiÅŸi gözaltına alınmış, 10 kiÅŸi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmiÅŸti.
Operasyonun ikinci dalgasında da EreÄŸli Jandarma Komutanlığı ekiplerince Cuma günü 15 kiÅŸi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 15 kiÅŸiden 9’u tutuklandı. Mahkeme tarafından tutuklanan Ä°. G., Ä°. Y.,H. B.,S. U.,S. T.,E. Y., B. B., R. H., A. A., iÅŸlemlerin tamamlanmasının ardından Beycuma cezaevine gönderildi. 6 kiÅŸi ise adli kontrol ÅŸartı ile serbest kaldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo